теж відчуваєш, що світ стрімко змінюється останній місяць? Кажуть, нас чекає зміна епох. Коли буде цінується не працьовитість, гонка, завзятість, боротьба і терпіння, а вміння бути... собою!
Відчуття хто ти, що ти хочеш і слідування своєму шляху.
До того ж зараз на порозі Новий рік! Чим не привід назавжди спалити старі програми і відправиться в подорож з новою собою? На нашому двотижневому марафоні ми попрощаємося зі старою собою і відкриємо ворота в Нове життя.
Він підходить абсолютно всім: від новачків, які не проходили жоден мій курс, до завзятих старичків, які вже знають все. 2 тижні чарівництва, які стартують 18 грудня!
Єдиний у своєму роді! Повторюватися марафон не буде ніколи.
Особливі 2 тижні для особливого часу. Вперед! Мій новорічний подарунок тобі!
ЩО ТЕБЕ ЧЕКАЄ?
перший тиждень Ми будемо звільняти себе від непотрібного вантажу, який точно не варто тягнути з собою в Нове життя.
Програма другийн еделі буде присвячена створенню нової себе.
Кожен день ти будеш отримувати міні лекцію на 15-20 хвилин і 2 завдання.
Одне на відчуття, інше на дію. Вони будуть легкі, але ефективні.
А ще серед учасниць 31 грудня, у фінальний день марафону, ми розіграємо місця на курси та вебінари!
Відзначимо Новий рік разом? Приєднуйся!
Вартість: 990 руб
Відчуття хто ти, що ти хочеш і слідування своєму шляху.
До того ж зараз на порозі Новий рік! Чим не привід назавжди спалити старі програми і відправиться в подорож з новою собою? На нашому двотижневому марафоні ми попрощаємося зі старою собою і відкриємо ворота в Нове життя.
Він підходить абсолютно всім: від новачків, які не проходили жоден мій курс, до завзятих старичків, які вже знають все. 2 тижні чарівництва, які стартують 18 грудня!
Єдиний у своєму роді! Повторюватися марафон не буде ніколи.
Особливі 2 тижні для особливого часу. Вперед! Мій новорічний подарунок тобі!
ЩО ТЕБЕ ЧЕКАЄ?
перший тиждень Ми будемо звільняти себе від непотрібного вантажу, який точно не варто тягнути з собою в Нове життя.
Програма другийн еделі буде присвячена створенню нової себе.
Кожен день ти будеш отримувати міні лекцію на 15-20 хвилин і 2 завдання.
Одне на відчуття, інше на дію. Вони будуть легкі, але ефективні.
- 14 міні-лекцій
- 28 завдань (практика+теорії)
- 1 велика лекція"відпустити минуле"
- медитації
- добірка фільмів і плейлист
- а також Я навчу створювати не бажання в бій курантів, а намір, який не має шансу не втілитися в життя!
А ще серед учасниць 31 грудня, у фінальний день марафону, ми розіграємо місця на курси та вебінари!
Відзначимо Новий рік разом? Приєднуйся!
Вартість: 990 руб
https://privatelink.de/?https://hello-me.ru/product/marafon-novaya-ya/