Що нового?

Придбаний Нова Я (Тетяна Румянцева)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 42.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 83432

Прихований контент для користувачів Alister, Аигога, Homer, vintra Дайнерис, Двалін, Коловрат, Москва.
Натисніть, щоб розкрити...
теж відчуваєш, що світ стрімко змінюється останній місяць? Кажуть, нас чекає зміна епох. Коли буде цінується не працьовитість, гонка, завзятість, боротьба і терпіння, а вміння бути... собою!

Відчуття хто ти, що ти хочеш і слідування своєму шляху.

До того ж зараз на порозі Новий рік! Чим не привід назавжди спалити старі програми і відправиться в подорож з новою собою? На нашому двотижневому марафоні ми попрощаємося зі старою собою і відкриємо ворота в Нове життя.

Він підходить абсолютно всім: від новачків, які не проходили жоден мій курс, до завзятих старичків, які вже знають все. 2 тижні чарівництва, які стартують 18 грудня!

Єдиний у своєму роді! Повторюватися марафон не буде ніколи.
Особливі 2 тижні для особливого часу. Вперед! Мій новорічний подарунок тобі!

ЩО ТЕБЕ ЧЕКАЄ?
перший тиждень Ми будемо звільняти себе від непотрібного вантажу, який точно не варто тягнути з собою в Нове життя.
Програма другийн еделі буде присвячена створенню нової себе.
Кожен день ти будеш отримувати міні лекцію на 15-20 хвилин і 2 завдання.
Одне на відчуття, інше на дію. Вони будуть легкі, але ефективні.
  • 14 міні-лекцій
  • 28 завдань (практика+теорії)
  • 1 велика лекція"відпустити минуле"
  • медитації
  • добірка фільмів і плейлист
ми будемо вчитися з нуля створювати ту версію себе, про яку мріяла з самого дитинства.
  • а також Я навчу створювати не бажання в бій курантів, а намір, який не має шансу не втілитися в життя!
цього разу у нас буде перепрошивка.
А ще серед учасниць 31 грудня, у фінальний день марафону, ми розіграємо місця на курси та вебінари!

Відзначимо Новий рік разом? Приєднуйся!

Вартість: 990 руб
https://privatelink.de/?https://hello-me.ru/product/marafon-novaya-ya/

Угорі