Що нового?

Придбаний Нова лінива модель онлайн-школи ЗБЗ (Костянтин Артем'єв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 699 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 26 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Без довгих запусків з купою вебінарів
Без великої бази
Без мільйонів рублів на рекламу
Без автоворонок
Без марафонів і без гейміфікації
Без складних схем і технологій

Це модель про ті самі 20 % дій, які дають 80% результату, і на якій я тільки в тестовому режимі заробив 6 212 000 рублів за 2 простих Антизапуски на базу розсилки всього 1 300 чоловік (мій кейс детально описаний нижче на сторінці)

Привіт, мене звуть Костянтин Артем'єв. Ця сторінка відкриє тобі заповітні двері в нову ледачу модель побудови твоєї онлайн-школи під кодовою назвою "З Б З" Я впевнений, що у тебе в голові часто звучить думка "як же задовбало робити запуски знову і знову і продавати як на ринку... Як же зробити так, щоб клієнти самі купували???"

За останні роки ми зробили безліч запусків по абсолютно різних моделях. Часом дуже складним.
Безумовно, це все було круто і ефективно. Наприклад, кращий запуск ми зробили на 27 384 900 рублів. Мої клієнти і учні також зробили багато крутих результатів: 15 200 000 рублів, 26 800 000 рублів, 7 мільйонів рублів, 4 500 000, 2 600 000 рублів і інші круті результати (всі кейси та відгуки при бажанні можна знайти на цій сторінці нижче).

Проте...
Серед своїх учнів і клієнтів було багато тих, хто був зовсім обмежений в робочому часі в своїй онлайн-школі... а хтось ніяк не справлявся зі складними схемами... а хтось був просто дуже ледачий... а хтось не любив працювати з командою або фрілансерами... а у кого-то була схожа ситуація як у мене-тобто другий проект або друга тема\ніша... Що ж робити всім тим, хто не може нон-стоп робити великі і складні запуски?...
Чи можна заробляти СИСТЕМНО і при цьому без складних схем? Як говорив один з героїв великого комедійного ситкому" як я зустрів вашу маму": "виклик прийнятий! "
Шукаємо рішення!

Мені довелося шукати, тестувати (на собі як на піддослідним кролику) і складати максимально можливу ледачу схему побудови всієї структуру онлайн-школи, з якою буде нереально не впоратися, навіть якщо прокрастинація - це твоє друге ім'я . Я створив нову модель онлайн-школи під назвою " ЗБЗ " - Запуск без запуску

Звучить ніби теж непогано))
Іншими словами цю модель ще можна назвати "АНТИзапуск" . Детальний опис програми інтенсиву: твоє нове позиціонування, яке зробить тебе цікавим результати після цього блоку: ти зрозумів, як легко поєднати Інфобізнес і блогерство, щоб люди хотіли тебе регулярно з цікавістю читати, прогріватися, а потім купувати твої інфопродукти взагалі без будь-яких запусків та інших активних продажів. Ти зможеш стати цікавим і дорогим експертом.
Твоє особливе нішування в новій концепції результати після цього блоку:
Ти знаєш, як виділити і знайти особливої сегмент ЦА (аватар), який купує частіше і найдорожче, а потім підібрати до нього тему і унікальну пропозицію.

Твій паблік \ Instagram \ канал результати після цього блоку: ти знаєш, як вести свої соц. мережі максимально просто, ефективно і цікаво, щоб прогрівати навіть найхолодніших і сумніваються передплатників правильним контентом. Це актуально для паблік ВК і ФБ, інсти і каналу в Телеграм.

Твій оффер, який будуть купувати навіть без продажів (якщо ти вже зовсім ледачий або зайнятої)
Результати після цього блоку: ти створиш новий продукт (або переробиш старий) і такий новий оффер, який можна буде продавати реально дорого навіть без довгого і складного циклу продажів.

Твої нові ледачі способи набору бази результати після цього блоку: ти налаштуєш найпростіший варіант ефективної реклами, яка буде недорого і постійно приводити в базу нових передплатників, які є твоїми ідеальними клієнтами. Твої продають листи, пости, тексти та повідомлення в соціальних мережах результати після цього блоку: ти напишеш ряд особливих постів і повідомлень розсилки, які відмінно продаватимуть твій продукт. Твій ледачий вебінар

Результати після цього блоку:
Ти знаєш як проводити реально корисні продають вебінари, до яких тобі при цьому не потрібно готуватися і навіть робити презентацію! Ти отримаєш чітку структуру і план такого вебінару. Твій ледачий простий АНТИзапуск ЗБЗ результати після цього блоку: ти збудував індивідуальну структуру і детальні кроки твого дуже спрощеного Антизапуску без марафонів, гейміфікації і складних схем. Ти знаєш всі особливості моделі ЗБЗ (Запуск без запуску). Хвилинка сектантського маркетингу

Ти знаєш, як бути такою людиною, за яким йдуть і у якого купують. Навіть якщо у тебе дуже маленька база. Ти дізнаєшся особливі сектантські прийомчики і техніки, які працюють разюче ефективно і при цьому етично.

Шаблони і матеріали під ключ

Ти отримаєш приклади, шаблони і зразки всіх дій по даній моделі, щоб повторити всю схему було максимально просто і швидко.
https://privatelink.de/?https://konstantinartemyev.ru/zbz

Угорі