Що нового?

Придбаний Нове обличчя без пластику 2022 (Леля Савосіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1067 ГРН
Учасників: 0 з 22
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 50.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Більше 30 років діагностую і треную людей зі сколіозом, грижами, протрузіями, змінами постави і захворюваннями суглобів, зайвою вагою,
больовим синдромом.
Допомагаю зберегти красу, молодість і здоров'я за допомогою відновного фітнесу. Навчаю тренерів
запрошую вас приєднатися до мого інтенсиву, щоб поліпшити поставу, підтягнути овал обличчя,
забути про набряках, другому підборідді, нависають століттях, глибоких зморшках
прибрати головний біль, поліпшити зір і зняти напругу,
розгладити зону декольте, зменшити пігментні плями і вікові прояви

Програма курсу для вас якщо

• у вас є зайва вага 5 і більше кг, з'явилися друге підборіддя, носогубні складки
  • ваша шкіра на обличчі і зоні декольте стала тьмяною, в'ялою, з'явилися пігментні плями, папіломи, збільшилася кількість родимок
  • у вас з'явилася сутулість, загривок, напруга в області шиї і плечей
  • у вас погіршилися зір і слух, з'явилися клацання або обмеження в зоні скронево-нижньощелепного суглоба
  • у вас порушений режим сну
  • протягом дня ви довго сидите або перебуваєте в статичному положенні тіла, в тому числі за комп'ютером або в смартфоні
  • ви в менопаузі або пременопаузі
під час інтенсиву
  • за допомогою вправ і самомасажу знизите напругу в зоні шиї та обличчя, поліпшите поставу,
  • навчіться робити тейпування для зменшення набряків і глибини зморшок,
  • зменшіть вікові прояви в зоні чола, носогубки і повік, пігментні плями
  • зменшіть живіт і друге підборіддя
  • навчіться прибирати набряки на обличчі за допомогою самомасажу і дихальних вправ
  • побачите в дзеркалі молодшу красуню, з сяючою шкірою і розкритими очима
7 комплексів вправ тривалістю 8-20 хвилин
4 прямих ефіру з докладним розбором кожного завдання і відповідями на ваші запитання
Список вітамінів і мінералів, які я рекомендую приймати жінкам після 45 років для збереження здоров'я і молодості
Чек-лист " водний баланс

https://privatelink.de/?https://taplink.cc/lelyasavosina

Угорі