як експерту, практику або автору курсів запустити продажі на автопілоті за 2 дні
Що таке Новий Космос?
Коли я почала створювати міні-продукти і продавати їх прямою рекламою,
мій проект виріс в 2 рази
Потім я стала запускати експертів, які зверталися в наше агентство за цією ж схемою (вони всі вже "обпеклися" на безкоштовних вебінарах, марафонах і консультаціях)
5 причин впровадити міні-продукт у вашу практику
1.Продажі на автопілоті
Вам достатньо один раз зробити посадкову сторінку за шаблоном, який я дам, налаштувати рекламу поетапно замість зі мною, і це буде приносити вам гроші на автоматі.
2.Зростання бази передплатників
У вашій базі передплатників будуть люди, які купують, а значить їм можна продати щось ще-або курси партнерів, або свої.
3.Передплатники, яким можна продати дорогий продукт
Якщо вони вже купили у вас, то ви можете після цього запропонувати їм свій дорогий продукт - курс, наставництво або щось ще.
4.Вам не потрібна команда, продажники, маркетолог або продюсер
Щоб запустити продажу на автопілоті, вам потрібні тільки ви - все інше я вам дам в простих і зрозумілих шаблонах і уроках.
5.Не потрібні Передплатники, марафони, вебінари та безкоштовні консультації
Я даю вам схему прямої взаємодії з клієнтами: ми робимо крутий продукт і пускаємо пряму рекламу - ніякі прогріви не потрібні.
Що таке Новий Космос?
Коли я почала створювати міні-продукти і продавати їх прямою рекламою,
мій проект виріс в 2 рази
Потім я стала запускати експертів, які зверталися в наше агентство за цією ж схемою (вони всі вже "обпеклися" на безкоштовних вебінарах, марафонах і консультаціях)
5 причин впровадити міні-продукт у вашу практику
1.Продажі на автопілоті
Вам достатньо один раз зробити посадкову сторінку за шаблоном, який я дам, налаштувати рекламу поетапно замість зі мною, і це буде приносити вам гроші на автоматі.
2.Зростання бази передплатників
У вашій базі передплатників будуть люди, які купують, а значить їм можна продати щось ще-або курси партнерів, або свої.
3.Передплатники, яким можна продати дорогий продукт
Якщо вони вже купили у вас, то ви можете після цього запропонувати їм свій дорогий продукт - курс, наставництво або щось ще.
4.Вам не потрібна команда, продажники, маркетолог або продюсер
Щоб запустити продажу на автопілоті, вам потрібні тільки ви - все інше я вам дам в простих і зрозумілих шаблонах і уроках.
5.Не потрібні Передплатники, марафони, вебінари та безкоштовні консультації
Я даю вам схему прямої взаємодії з клієнтами: ми робимо крутий продукт і пускаємо пряму рекламу - ніякі прогріви не потрібні.
https://privatelink.de/?http://trizmktg.ru/cosmos