Що нового?

Набір учасників Новий набір в школу рунічної магії. Практичний курс (Richard)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4633 ГРН
Учасників: 0 з 2
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 2409.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
відкривається набір на курс навчання рунічної магії - Школа практичної рунічної магії.

Дана школа розрахована на тих учнів, хто хоче оволодіти практичними навичками роботи в ключі рунічної магії.
У моїх інших школах рунічної магії ставка при навчанні була зроблена саме на теорію, і частково на практику. У цій же новій школі буде тільки одна практика з мінімумом теорії. Ви зможете різнопланового попрацювати з різних життєвих сфер, тобто, застосуванням рунічної магії в різних цілях для отримання тих чи інших результатів, що дасть вам шикарний досвід роботи, з яким ви зможете успішно працювати в ключі рунічної магії і далі.

Щоб всім стало зрозуміло суть школи, я напишу, яким чином буде проходити робота. Отже, щотижня я буду роздавати завдання по накладенню рунічних впливів. Наприклад, нехай перший тиждень у нас буде присвячена роботі з рунічними чистками. Завданням для учнів тут буде: поставити за наступний тиждень 3-4 чистки свої підопічним, ну і собі за бажанням. Все це узгоджується зі мною. Потім учні запускають чистки, а я буду перевіряти ефективність їх роботи з діагностики, тобто, буду дивитися, запустився чи ставши або формула, як йде робота і який результат після зняття. У разі негативного результату будемо вести аналіз ваших помилок, будемо підбирати робочий для вас метод активації рун і т. д.. І точно також буде опрацьовуватися кожна окрема тема.

Як бачите, за час навчання в цій школі ви зможете отримати хороший досвід накладення рунічних впливів, а також "наб'єте собі руку" і відточите майстерність на стежки рунічної магії. Крім того, все це буде відбуватися під моїм особистим наглядом, і я вас буду вести протягом усього навчання. І я ж буду перевіряти результати вашої роботи, а також вести аналіз всіх помилок з їх виправленням. Як розумієте-це навчання під чітким керівництвом і підтримкою наставника.

Перша лекція курсу буде присвячена діагностиці ставів для вибору оптимального варіанту в конкретному випадку. Хто вже володіє навичками діагностики-проблем не буде. Хто нуль в цьому-за допомогою першої лекції ви отримаєте належну теоретичну базу по рунической мантиці, а саме по підбору ставів на ту чи іншу проблему. Загалом, навчимося як правильно це робити.

Отже, які теми ми з вами будемо проходити в цій школі:
  1. Діагностика і вибір формул і ставів для вирішення конкретної проблеми (рунічна мантика).
  2. Практика роботи з рунічними чистками (ключова теорія і практична робота по накладенню рунічних впливів)
  3. Практика роботи зі ставами на відновлення енергетики після чисток
  4. Практика роботи з рунічними захистами
  5. Практика роботи з лікувальними ставами і формулами
  6. Практика роботи з грошовими ставами
  7. Практика роботи зі ставами на відкриття і розвиток різного роду здібностей
  8. Практика роботи зі ставами на відкриття і розвиток магічних здібностей
  9. Практика роботи з ослаблення волі і зняття захистів
  10. Практика роботи з любовними і гармонізують відносини формулами і ставами (приворотна і гармонізує робота, а також виклики) \ \ або остудна робота і рассоркі (за бажанням учнів)
  11. Практика роботи з рунічними мороками
  12. Практика роботи з накладенням рунічних псування (за бажанням учнів)
Кожна окрема тема буде мати теоретичний матеріал по правильній роботі в тій чи іншій сфері, що захистить вас від можливих помилок під час самої роботи (будуть розглядатися специфіка тієї чи іншої роботи).
Навчання буде проходити на базі форуму, в спеціальному закритому розділі, де будуть викладатися лекції, де буде вестися всі обговорення, перевірка домашніх завдань і т. д.

Вимоги до учнів:
  • мати базові знання з рунічної магії (знати як активувати формулу або ставши, назви і значення самих рун і т.д.). Ті, хто проходив у мене базовий курс з рунічної мантики мають належні основи. Загалом, Якщо ви не знаєте, як активувати або деактивувати рунічну формулу, куди наносити руни і т.д. - в цю школу вам йти зарано.
  • досвід практичної роботи з рунами не має значення, бо в цій школі і буде осягатися сама практика.
Джерело
https://privatelink.de/?https://magiya-taro.com/viewtopic.php?f=22&t=11321

Угорі