Що нового?

Придбаний Новий Рік без страху. Радикальне опрацювання комплексу провини / жертви (Дмитро МУНТЯНОВ)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 60.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

анонсуючи вебінари, я ніколи не обманюю тих, хто мені довіряє свій час. За чотири години ми дійсно зробимо майже неможливе-познайомимося з усіма головними демонами людства, найрізноманітнішими психологічними комплексами, що роблять життя людей нестерпним. Ми разом зробимо глибокий аналіз твого сприйняття і поведінки, розкриємо больові точки, знайдемо прості способи контролю неусвідомлених психічних процесів.

програма:

1. Неймовірне різноманіття і універсальність неусвідомлених психологічних стратегій людини, знеболюючі засоби психіки, в результаті, перетворюються в смертельні отрути для душі.
  2. Нещадні Демони внутрішнього простору, чому безпечніше з ними співіснувати, ніж" назавжди " вигнати?
Моторошний психологічний звіринець: Земляна оса, що паралізує не менш небезпечного хижака, павука, на корм своїм личинкам, і лосина муха, ненаситний упир, від жадібності, відгризає власні крила.
  1. Небезпечна ілюзія просвітлення, і токсичний перфекціонізм, як гарантія довічного нещастя. Нарцисичний кошмар пораненого в душу Гордія, коли ненависть неможливо відрізнити від любові.
  2. Комплекс провини/жертви, синдром вивченої безпорадності. Доріжка в нікуди, викладена стражданнями: анорексія, булімія, алкоголізм і наркоманія... Що таке "родове прокляття"?
  3. Особистість маніпулятора, коли люди-девайси, а любов - не більше, ніж стратегія підпорядкування.
  4. Всі хвороби народжуються в голові, нездоров'я - як нагальна потреба. Що таке психосоматика, і як знизити ризик тяжких недуг, таких, як серцево-судинні, онкологічні розлади?
  5. Універсальні алгоритми підтримки психологічного здоров'я, прості правила щасливої людини.
Чекаю тебе 25 грудня для серйозної роботи над своїм майбутнім!

Вартість: 3000 руб.

https://privatelink.de/?https://muntyanov.com/newyear#rec389509212

Угорі