Що нового?

Придбаний Новорічна онлайн випассана в домашніх умовах (ігор Будніков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 18
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 106.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Як тобі ідея пройти повноцінний п'ятиденний ретрит, не виходячи зі свого будинку?
Це-відмінна можливість приділити час своєму розвитку-відключитися на кілька днів від інфошуму і побути наодинці з собою, почути свій внутрішній голос, заспокоїти розум, "прокачати" увагу і усвідомленість, якісно перезавантажити голову, щоб почати рік на ресурсі - свіжим і бадьорим.

Це пропозиція для тих, хто вже знайомий з азами практики і відчуває, що прийшов час піти на глибину.

Так що якщо ти давно вже думав пройти віпассану, але все відкладав - ретрит сам стукає в твої двері.

Я сам буду проводити живу віпассану для підприємців на Балі.

Мої лекції будуть записуватися і викладатися учасникам в хорошій якості-так люди з різних часових поясів зможуть пройти ретрит.

Дати відступу:
  • вечір 3 січня-старт онлайн ретриту
  • 4, 5, 6, 7, 8 - п'ять повних днів відступу
  • ранок 9 січня-вихід з ретриту
основні моменти
  • Ретрит Віпассана проходить у тебе вдома-нікуди їхати не треба
  • можна проходити разом з близькою людиною
    Ти можеш організувати собі ретрит, навіть якщо живеш з кимось, хто в ретриті брати участь не буде
  • тривалість — п'ять повних днів
  • ти сам вибираєш, в якому з трьох режимів проходити ретрит
    - полегшеному, середньому або повному. Від 3,5 годин практики в день до стандартного розкладу ретритних центрів з раннім підйомом і 8-10 годин практики в день
ПРО режими ПРАКТИКИ
1. Полегшений режим
Полегшений режим можуть собі дозволити навіть учасники з дітьми і ті, хто продовжують працювати віддалено. Цей режим в цілому можна поєднувати зі звичайним життям, але все ж необхідно взяти на себе ряд зобов'язань, щоб ретрит будинку був ефективний:
  • мінімум дві години практики медитації в день і дві лекції по 40-60 хвилин. Тобто всього близько 3,5 годин на день треба приділяти практиці і лекціям щодня
  • мінімізація розваг, порожніх розмов, контактів із зовнішнім середовищем
  • Відмова від щільної вечері, більш ранній підйом
2. Повний режим
Повний режим-повторює стандартний розклад ретритних центрів з раннім підйомом і 8-10 годин практики в день. Повне занурення передбачає дотримання правила тиші, ізоляцію від зовнішнього світу, ретритний режим дня і харчування.
Поєднувати повний режим з віддаленою роботою або якимись мирськими обов'язками не вийде. Це-варіант для тих, у кого зараз є можливість п'ять повних днів присвятити практиці.

3. Середній режим
Ти сам вибираєш адекватну для себе навантаження між полегшеної і повної, з урахуванням своїх індивідуальних обставин і запиту.
Як буде влаштований домашній ретрит?
Щодня я буду давати учасникам відступу інструкції з медитації. У день буде три бесіди. Учасники використовують Інтернет для перегляду інструкцій.

Згідно з отриманими інструкціями учасники самостійно у себе вдома практикують медитацію в обраному для себе режимі інтенсивності.

Техніка, яка буде запропонована в ретриті-класична медитація Сатіпаттхана Віпассана в традиції Махасі-саядо.

У ретриті будуть чергуватися сесії сидячої і ходячої медитації. Також будемо практикувати Метту-медитацію люблячої доброти

https://privatelink.de/?https://welcomebackhome.academy/newyearvipassana?gcmes=32226810753&gcmlg=9443965#form

Угорі