Переглянути вкладення 80552
прихований вміст для груп: модератори, Супермодератори, Консультант
Натисніть, щоб розкрити...
Нова святкова книга ПП з новими смачними рецептами в найзручнішому форматі. Зустрічайте Новий рік здорОво, красиво і смачно!
+ Навігатор по продуктам та інвентарю
+ Нове смачне розвантажувальне меню (як швидко прийти у форму після свят). Зустрічайте свято смачно і корисно! Будьте здорові і радуйте сім'ю!
Новорічна відео-книга ПП для тих, хто хоче:
- слідувати здоровому способу життя навіть у свята
- відчувати легкість і стрункість після вечірніх застіль
- радувати сім'ю і друзів новими святковими стравами
- готувати швидко, смачно і корисно завдяки зручній відеокнизі ПП
- зробити смачний святковий стіл за перевіреними рецептами ПП!
кожна страва справді святкова! Кожне блюдо-шедевр! Кожен рецепт-сплеск смаків! А готувати їх дуже просто!
Вибір у відеокнизі дуже великий! На будь-який смак і гаманець! Я врахувала всі смаки моїх дорогих читачів!
Всі рецепти без цукру, білого борошна і трансжирів! Насолоджуйтесь яскравими смаками з користю для здоров'я!
Святкове меню розроблено так, щоб на вашому столі були різноманітні страви, які можна їсти навіть вночі. Ніхто з гостей не здогадається, що ваш стіл-ПП!
Ви купуєте відеокнигу у вічне користування + додатково Ви отримуєте ще й електронну версію ПП книги, яку можна роздрукувати або користуватися в додатку! Готуйте максимально зручно!
Готуйте по відеокнизі всією сім'єю! Створіть свою нову здорову традицію! Цей чудовий сімейний формат зручний всім членам сім'ї! І навіть самим маленьким! Кожен крок зрозумілий і вийде у всіх!
Вибір у відеокнизі дуже великий! На будь-який смак і гаманець! Я врахувала всі смаки моїх дорогих читачів!
Всі рецепти без цукру, білого борошна і трансжирів! Насолоджуйтесь яскравими смаками з користю для здоров'я!
Святкове меню розроблено так, щоб на вашому столі були різноманітні страви, які можна їсти навіть вночі. Ніхто з гостей не здогадається, що ваш стіл-ПП!
Ви купуєте відеокнигу у вічне користування + додатково Ви отримуєте ще й електронну версію ПП книги, яку можна роздрукувати або користуватися в додатку! Готуйте максимально зручно!
Готуйте по відеокнизі всією сім'єю! Створіть свою нову здорову традицію! Цей чудовий сімейний формат зручний всім членам сім'ї! І навіть самим маленьким! Кожен крок зрозумілий і вийде у всіх!
Сайт продажу:
https://privatelink.de/?https://svetlanasaislamova.ru/bookny2023