якщо ви прийшли хворим на прийом до лікаря і гордо заявляєте, що у вас немає проблем зі здоров'ям, то напрошується питання: навіщо ви прийшли до лікаря, та ще й заплатили за прийом чималі гроші? Якщо ви опинилися тут, саме час чесно опрацювати свої страхи в сексі і в усьому, що близько до сексуальних відносин.
Так що утримуємося від висловлювань "у мене все чудово з сексом і я завжди карколомна" або "я впевнений в собі і готовий задовольнити будь-яку жінку!"і починаємо розбиратися з бардаком у вашій голові!
Перелік страхів, що опрацьовуються за допомогою даного аудіонастроя, узятий з результатів анонімних тестів, причому цікаво те, що 93% страхів є не унікальними, виявляючись у безлічі людей. І лише близько 7% - відносяться до числа "дивних" або так званих ірраціональних страхів, як наприклад, боязнь чужої наготи.
Тут зібрано 2465 страхів. Цифра велика, але на ділі, якщо ви спробуєте самостійно копнути в себе і, не випендрюючись, чесно почнете виписувати свої сексуальні блоки, у вас набереться список мінімум в кілька аркушів.
У кожної людини є також цілі пласти сексуальних страхів, про існування яких він навіть не підозрює. Вони не виходять на поверхню свідомості, так як людина не дозволяє собі визнати їх наявність. У цьому випадку аудіонастрой також дуже допомагає, оскільки саме приховані страхи найчастіше збігаються у багатьох людей.
Ось лише кілька прикладів страхів, які ефективно опрацьовуються даними аудионастроем:
Так що утримуємося від висловлювань "у мене все чудово з сексом і я завжди карколомна" або "я впевнений в собі і готовий задовольнити будь-яку жінку!"і починаємо розбиратися з бардаком у вашій голові!
Перелік страхів, що опрацьовуються за допомогою даного аудіонастроя, узятий з результатів анонімних тестів, причому цікаво те, що 93% страхів є не унікальними, виявляючись у безлічі людей. І лише близько 7% - відносяться до числа "дивних" або так званих ірраціональних страхів, як наприклад, боязнь чужої наготи.
Тут зібрано 2465 страхів. Цифра велика, але на ділі, якщо ви спробуєте самостійно копнути в себе і, не випендрюючись, чесно почнете виписувати свої сексуальні блоки, у вас набереться список мінімум в кілька аркушів.
У кожної людини є також цілі пласти сексуальних страхів, про існування яких він навіть не підозрює. Вони не виходять на поверхню свідомості, так як людина не дозволяє собі визнати їх наявність. У цьому випадку аудіонастрой також дуже допомагає, оскільки саме приховані страхи найчастіше збігаються у багатьох людей.
Ось лише кілька прикладів страхів, які ефективно опрацьовуються даними аудионастроем:
- "боюся опинитися в ліжку гірше її колишнього партнера"
- "боюся, що з появою дітей секс закінчиться"
- "боюся, що партнер закінчить раніше мене"
- "боюся відмови в сексі"
- "боюся поміняти партнера, який мене влаштовує у всьому"
- "боюся, що дівчина вважатиме мій пеніс маленьким, хоча він середнього розміру"
- "боюся, що якщо першою запропоную йому секс, він засудить мене за це"
- "боюся набриднути коханій людині в сексі"
- "боюся бути щирим у сексі"
- "боюся, якщо покажу йому свою пристрасть, він злякається і закриється в собі"
- "боюся, що моє тіло виглядає недосконалим"
- "боюся показати свій сексуальний інтерес"
- "боюся випадкових зв'язків"
- "боюся не довести партнера до оргазму"
- "боюся, що мені вже занадто багато років для переживання нового досвіду"
- тривалість прослуховування даного аудіо настрою-10 днів.
- в архіві міститься 7 треків з фоновою музикою.
https://privatelink.de/?http://nova-tech.store/casanova-секс-страхи-устранить!.html