Ви отримаєте аудіонастрой (7 треків з фоновою музикою).
"Кожен з нас обдарований певним талантом. Ти повинен дізнатися, яким саме. А потім поліпшити його до максимуму, довести його до межі. І тоді успіх полюбить тебе."Флойд Мейвезер (боксер, 50 перемог, 0 поразок).
"Не можу знайти улюблену справу, тому що це нереально!"
"У мені відсутня пристрасть до чого-небудь"
"Хобі має бути таким, щоб на ньому можна було б заробити багато грошей"
"Батьки готували мене до тієї роботи, на якій я перебуваю зараз"
"Те, що мені подобається робити, інші вважають марною тратою часу"
"Улюблена справа має приносити кайф в кожен момент часу"
Тема пошуку свого покликання в останні роки особливо обросла веде від мети маренням. І в роздумах про улюблену справу непомітно може пройти все життя. Наші дослідження привели до цікавого факту: як виявилося, кожен з учасників дослідження вже займався колись тією справою, в якому у нього були всі шанси стати кращим. Винятків не було.
Питання :" чому ж зараз я не можу чітко усвідомити, в якому занятті я можу знайти себе?"
Відповідь: Ігнорування. Кожен день протягом 16 годин, що ви не спите, ви якимось чином знаходите сили займатися чим завгодно "нелюбом" аби не віддаватися тому, до чого у вас дійсно лежить душа!
Ваше підсвідомість... та й ви і самі прекрасно знаєте, в чому ви хороші, що буде даватися вам легше, ніж іншим і в чому ви можете стати краще за інших. Знаєте, але ігноруєте, уникаєте. Ви не дозволяєте собі прийняти це. Що саме в цьому ви знайдете себе.
Так чому ж людина відвертається від власного щастя, своєї улюбленої справи? Серед безлічі причин є кілька ключових. Це неправильно розставлені пріоритети. Це невіра в життєздатність своєї пристрасті до чого-небудь. Це неправильні очікування.
Уявіть собі дитину, що змушує грати себе в футбол з друзями тільки тому, що знамениті футболісти заробляють мільйони. Хлопчик, який збирає блискучі камінчики або дівчинка, яка вивчає різних птахів, роблять це без єдиного питання. Всього лише момент-і їх цікавість переходить в дію. Робити те, до чого тягне.
Ви вже щось любите. Просто на сьогоднішній день ваш вибір-ігнорувати це.
Інструкція:
"Кожен з нас обдарований певним талантом. Ти повинен дізнатися, яким саме. А потім поліпшити його до максимуму, довести його до межі. І тоді успіх полюбить тебе."Флойд Мейвезер (боксер, 50 перемог, 0 поразок).
"Не можу знайти улюблену справу, тому що це нереально!"
"У мені відсутня пристрасть до чого-небудь"
"Хобі має бути таким, щоб на ньому можна було б заробити багато грошей"
"Батьки готували мене до тієї роботи, на якій я перебуваю зараз"
"Те, що мені подобається робити, інші вважають марною тратою часу"
"Улюблена справа має приносити кайф в кожен момент часу"
Тема пошуку свого покликання в останні роки особливо обросла веде від мети маренням. І в роздумах про улюблену справу непомітно може пройти все життя. Наші дослідження привели до цікавого факту: як виявилося, кожен з учасників дослідження вже займався колись тією справою, в якому у нього були всі шанси стати кращим. Винятків не було.
Питання :" чому ж зараз я не можу чітко усвідомити, в якому занятті я можу знайти себе?"
Відповідь: Ігнорування. Кожен день протягом 16 годин, що ви не спите, ви якимось чином знаходите сили займатися чим завгодно "нелюбом" аби не віддаватися тому, до чого у вас дійсно лежить душа!
Ваше підсвідомість... та й ви і самі прекрасно знаєте, в чому ви хороші, що буде даватися вам легше, ніж іншим і в чому ви можете стати краще за інших. Знаєте, але ігноруєте, уникаєте. Ви не дозволяєте собі прийняти це. Що саме в цьому ви знайдете себе.
Так чому ж людина відвертається від власного щастя, своєї улюбленої справи? Серед безлічі причин є кілька ключових. Це неправильно розставлені пріоритети. Це невіра в життєздатність своєї пристрасті до чого-небудь. Це неправильні очікування.
Уявіть собі дитину, що змушує грати себе в футбол з друзями тільки тому, що знамениті футболісти заробляють мільйони. Хлопчик, який збирає блискучі камінчики або дівчинка, яка вивчає різних птахів, роблять це без єдиного питання. Всього лише момент-і їх цікавість переходить в дію. Робити те, до чого тягне.
Ви вже щось любите. Просто на сьогоднішній день ваш вибір-ігнорувати це.
Інструкція:
- використовуйте СТЕРЕО-навушники і дотримуйтесь їх полярність при прослуховуванні.
- Зберігайте розслаблений фізичний і ментальний стан протягом усього часу прослуховування аудіозапису.
- в процесі прослуховування аудіозапису уникайте попадання в область Вашої уваги будь-якої текстової інформації (особливо реклами), звуку і зображення ТБ та іншої мовної техніки.
- Якщо мав випадок вживання алкоголю, то до початку прослуховування курсу варто приступити не раніше, ніж через 5 діб.
- Пропуски категорично не допускаються. Якщо ви пропустили 1 день - зробіть перерву в 3 дні і почніть курс прослуховування ЗАНОВО.
- по завершенні прослуховування запису залишіться в розслабленому стані і по можливості в безмисленні ще 5-10 хвилин.
- тривалість прослуховування аудіо настрою 12 днів.
- в архіві міститься 7 треків з фоновою музикою.
- ви можете вибрати для прослуховування будь-який з них в будь-який день з усіх днів курсу прослуховування аудіо програми. Тобто, можете обмежитися одним вподобаним треком, а можете кожен день прослуховувати будь-якої іншої трек на ваш вибір.
- якість опрацювання не залежить від тривалості треку. Текст для вашої підсвідомості озвучений, стиснутий і багаторазово відтворений в проміжку трохи більше трьох з половиною хвилин. Зазвичай цей проміжок поміщається в середині треку.
https://privatelink.de/?http://nova-tech.store/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B5-%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BE.-%D0%BD%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5!.html