Що нового?

Набір учасників [Numeria] Нумерологія ХВД. Тариф Самостійний (Олена Лотос, Регіна Ковешнікова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 0 з 81
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 70.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
про курс ХВД
ХВД (хронічно-векторна діагностика) – це квінтесенція наукового і духовного досвіду. Це, мабуть, єдина нумерологічна система, створена не тільки езотериками, а й вченими. Завдяки тому, що вона ґрунтується на біоритмології, вона має в своїй основі наукову концепцію. Крім науки, тут присутні духовні знання, психологія, і звичайно, Нумерологія, куди без знань про числа. зараз ХВД-це швидко набирає популярність метод, який незабаром стане одним з топових в нумерології, і у вас є унікальний шанс стати одним з її популяризаторів.

Наша школа навчає повноцінній програмі за системою ХВД. Ми не даємо сухих і поверхневих знань, щоб ви могли максимально глибоко зануритися в цей захоплюючий метод. Відгуки наших учнів це підтверджують. Також ми працюємо над тим, щоб знання мали практичний характер, і ви змогли легко прояснювати повсякденні побутові та життєві ситуації, допомагаючи собі та іншим. Кожен наш учень не обділений увагою, так як викладач і куратор відповідають на всі питання, що цікавлять протягом декількох хвилин. Ми за продуктивне навчання!

На курсі ми з вами розберемо багато ваших особистих ситуацій, і тому Ви точно не підете з порожніми руками, навіть якщо не захочете далі консультувати. Але, в будь-якому випадку, багато наших учнів успішно практикуються і заробляють після курсу, так як метод ХВД і його відгалуження привертають собою увагу десятків тисяч людей. На нашому курсі Ви отримаєте основні знання за цією методикою, а також розшифровки цих знань.

після проходження курсу, ви вийдіть вже готовими фахівцями ХВД, так як навчитеся легко вловлювати глибокі смисли в даті народження і застосовувати їх на практиці щодо питань особистого характеру, таких як "чому у мене не складається особисте життя", "які у мене приховані таланти", "в якому напрямку мені розвиватися, яку вибрати професію", "що я з себе уявляю, які у мене переваги і недоліки", "у чому моє призначення", "чому в моєму житті відбуваються ті чи інші події", і так далі. З усіма цими питаннями ви зможете розібратися на особистому досвіді, а також консультувати всіх, хто звертається до вас.

чому ви навчитеся на курсі?
  • визначати і розрізняти особистість кожної людини: типологію, характер, сильні і слабкі сторони, призначення.
  • виявляти закладені тілесні, психологічні, розумові здібності, а також таланти, нахили, відповідні види діяльності та професії.
  • прогнозувати життєвий сценарій, знакові етапи, шляхи реалізації та виходи з кризи.
  • З'ясовувати найбільш ймовірні програми минулого, сьогодення і майбутнього, а також ті програми, які передав людині його рід.
  • допомагати вирішувати різні нагальні проблеми, як свої, так і інших людей, в області особистісного зростання і розвитку, пошуку життєвих орієнтирів, любовних і робочих відносин і виховання дітей.
  • і багато іншого.
Кому підійде цей курс?
  • підійде будь-якій людині у віці від 16 років для особистого самопізнання, вирішення різних життєвих проблем, поліпшення якості життя, як своєї, так і близьких.
  • Нумерологам як самостійний і універсальний інструмент для консультування.
  • Астрологам, Тарологам, езотерикам, психологам як допоміжний інструмент для консультування.
  • Менеджерам з персоналу, коучам як додатковий інструмент для підбору персоналу або розкриття особистих якостей клієнтів і співробітників.
Тариф самостійний
15 000 ₽
  • неогр. місць
  • підійде для самостійного дослідження науки про дату народження
  • Відео-уроки і текстові матеріали
  • доступ до уроків назавжди
https://privatelink.de/?https://www.numeria.ru/courses/hvd#tariff-numerology

Угорі