Що нового?

Набір учасників Нумерологія: цифри любові (Алекс Айвенго)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1434 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 64.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Кожна жінка хоче щастя у відносинах, щастя в сім'ї. Але, на жаль, часто вибирають негідних і невідповідних чоловіків.

І потрапляють в три найпоширеніші пастки:

• "я сама"
і тягніть на собі всіх і чоловіка і дітей або постійно одна і вам трапляються одні тільки слабкі чоловіки.
  • "Я від нього залежна"
коли жінка живе в клітці коли наприклад вийшла в декрет сидить вдома з дітьми, а він дозволяє собі грубе спілкування як зі служницею або ревнує, контролює.
  • "я його шкодую"
він такий був хороший, а зараз пиво і в комп'ютер грає. Коли ви потрапляєте в залежні відносини і чоловік стає як валіза без ручки.
Але ж за допомогою нумерології цю проблему можна вирішити легко і швидко.
Тому запрошую вас на майстер-клас цифри кохання

Як це працює?
Ви бачили коли-небудь дівчину-розумницю, красуню, якій постійно не щастить з чоловіками? Якщо подивитися нумерологическую матрицю цієї дівчини і нумерологічні матриці її чоловіків, то досвідчений нумеролог відразу скаже про те, чому немає сумісності.
Але секрет в тому, що ви можете вивчити секрети сумісності заздалегідь і самостійно
  • і навчитися будувати відносини з тими, з ким хороша сумісність,
  • Якщо Сумісність не дуже хороша-то розуміти, чи можливо це скорегувати,
  • розуміти на що звернути увагу при знайомстві,
  • знати як поліпшити наявні відносини.
тільки для вас спеціальна пропозиція: унікальний міні-курс цифри любові.
Цей курс для тих, хто хоче навчитися знайомитися з потрібними чоловіками і будувати щасливі відносини.

для цього ви отримаєте знання:
  1. Які цифри відповідають за вміння будувати відносини
  2. Як провести діагностику матриці
  3. Як розрахувати сумісність
  4. як скорегувати відносини
https://privatelink.de/?https://numeroschool.online/mk_love_figures_partner?gcao=30139&gcpc=39e13&utm_source=ih&utm_medium=282287&utm_campaign=0&utm_term=ihcl12058261

Угорі