Що нового?

Набір учасників Нумерологія. Призначення. Пакет Основний (Анастасія Данилова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 9817 ГРН
Учасників: 0 з 97
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 105.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Тривалість: 83 лекції, 25 годин відеоуроків

Якщо курс аналіз особистості - це про характер і поведінку, то цей курс про мету приходу, призначення і завдання, які бере наша душа, приходячи сюди, про шлях розвитку від стану "я дитина цього світу" і усвідомлення, що світ Мене знає і дає все, що потрібно, до стану "я творець, джерело, дорослий", від мене залежить мій життєвий шлях.
Навчіться бачити не тільки особливості особистості кожної людини, а й зможете припустити, на якому етапі внутрішнього зростання він знаходиться. Ну, і, звичайно, зробите власну діагностику і визначте свої поточні і майбутні завдання.

в основі курсу
  • 20-ти річний досвід живих семінарів та кількох тисяч проведених консультацій
  • просте, доступне, зрозуміле пояснення з прикладами з практики
  • знання психології та езотерики про принципи розвитку/трансформації людини на різних життєвих етапах в залежності від ступеня усвідомленості
завдання курсу
Допомогти людині

• зрозуміти і прийняти самого себе
  • використовувати свої якості для зростання, розвитку, самореалізації та поліпшення власного життя
  • зрозуміти і прийняти оточуючих з особливостями їх життєвого шляху і того вибору, який вони щодня роблять
  • отримати систему опори в житті, знайшовши її всередині себе
теми курсу
Поняття про призначення

Божественне зерно-принцип створення себе і свого життя
Справжні бажання-основна рушійна сила в питаннях саморозкриття
Самооцінка
Завищена, занижена, нормальна самооцінка
Діагностика самооцінки за датою народження
спіраль розвитку особистості – основні три точки самореалізації
Система якостей " я є!"- "Я працюю" - "я маю"
Стан" я дитина світу " – прийняття себе, джерело свого права бути
Стан дорослішання-активна життєва позиція, вміння співпрацювати зі світом, розуміння цілісності процесів, поняття про рівність як відповідність кожної людини її місцю і функції
Стан наповнення-етап передачі досвіду, набутих знань і матеріальних досягнень
Проміжні етапи розвитку-стан учня, стан накопичення, стан трансформації
Діагностика шляху самореалізації за датою народження Егоїзм, альтруїзм, баланс як цілісні характеристики особистості
Значення якостей від 1 до 9 на кожному етапі розвитку людини
Спосіб визначити етап розвитку і система самостійної корекції
поєднання якостей характеру і завдання за підсумковою цифрою
Способи вирішення протиріч
Можливості гармонізації потенціалу
Сумісність за підсумковою цифрою
У відносинах між батьком і дитиною
У відносинах між подружжям
У діловому партнерстві

Чим корисний цей курс

Для розуміння власного шляху-підуть сумніви, з'явиться ясність, конкретика в своєму стані, розуміння особистої ефективності і результативність будь-якого кроку.

Для розуміння близьких - ви станете бачити не тільки особливості потенціалу, а й ймовірні мотиви, глибинні питання, які людині важливо вирішити для себе, з'явиться довіра до нього і до себе у відносинах, засноване на повазі до справжніх бажань.

А також тим, хто використовує ці знання для роботи з людьми: клієнтами, студентами, пацієнтами, при підборі персоналу, є керівником і т.д. – ви зможете більш чітко розуміти потреби людей, з якими працюєте, будете розуміти, на що "розраховувати", бачити "щільність" потенціалу.

Якщо ви менеджер з персоналу або керівник, то ці знання взагалі важко оцінити, вони допоможуть вам вибудувати унікальний колектив, де кожен буде мати свою зону відповідальності, сферу впливу, виходячи з потенціалу.

https://privatelink.de/?https://numerolog.club/store/product/12-numerologija-prednaznachenie/

Угорі