⠀
в "Снікерсі" ми наведемо порядок в голові. Гіпноз для схуднення!⠀
Я не займаюся спортом, але мої 40 зайвих нікуди не повернулися, хоч і схудла я досить різко (25 за три місяці і залишилися 15 ще за півроку)
⠀
Що буде?⠀
- Авторські методики пошуку і роботи саме з Вашими установками, що заважають схуднути
- Той самий чарівний конструктор з" крил", адаптований під тему Роботи із зайвою вагою
- Емоції! Розберемося які саме ваші емоції провокують переїдання і навчимося з ними працювати без насильства над собою
⠀
Це буде тренінг в звичному форматі в возі (тижні на 2-3). І це буде складно!
У нас буде без води.
Привіт, мене звуть Аліса і я худну з 5 класу школи. Постійно. Все свідоме життя.
Але якщо зазвичай це були бовтаються туди сюди 5-6 кг, то одного разу їх було 40. Сорок # матьего кілограм жиру .
Я знаю практично всі дієти на світі, які працюють. Але! Схуднути раз і назавжди вийде тільки тоді, коли порядок в голові!
Я переконана, що абсолютно всі наші проблеми з вагою (в ту чи іншу сторону) тільки з звідти!
Не треба жерти? - скажуть експерти
Може краще розібратися чому саме ми переїдаємо?
А може варто розібратися, чому при абсолютно однаковому харчуванні хтось залишається у формі, а хтось обростає захисним/рятувальним кругом.
Звичайно, є і гормональні причини набору ваги (тут я теж відзначилася, зараз лікуюся), але ми тут про інше.
Можна сидіти на дієтах, з-під палиці ходити в зал і захлинатися кортизолом, але толку від цього не буде..
Буде візуальний результат, але ті таргани, які змусили набрати зайвого нікуди не подінуться.. і залишиться тільки два шляхи: все життя жити в обмеженнях і боятися поправитися хоч на півкіло або розслабити булки і з кожним роком ставати все більше.
Нам таке не підходить.
Але якщо зазвичай це були бовтаються туди сюди 5-6 кг, то одного разу їх було 40. Сорок # матьего кілограм жиру .
Я знаю практично всі дієти на світі, які працюють. Але! Схуднути раз і назавжди вийде тільки тоді, коли порядок в голові!
Я переконана, що абсолютно всі наші проблеми з вагою (в ту чи іншу сторону) тільки з звідти!
Не треба жерти? - скажуть експерти
Може краще розібратися чому саме ми переїдаємо?
А може варто розібратися, чому при абсолютно однаковому харчуванні хтось залишається у формі, а хтось обростає захисним/рятувальним кругом.
Звичайно, є і гормональні причини набору ваги (тут я теж відзначилася, зараз лікуюся), але ми тут про інше.
Можна сидіти на дієтах, з-під палиці ходити в зал і захлинатися кортизолом, але толку від цього не буде..
Буде візуальний результат, але ті таргани, які змусили набрати зайвого нікуди не подінуться.. і залишиться тільки два шляхи: все життя жити в обмеженнях і боятися поправитися хоч на півкіло або розслабити булки і з кожним роком ставати все більше.
Нам таке не підходить.
https://www.instagram.com/p/CEUboaPo5GS/