Новий авторський МК 3в1:
"Традиційні сукні з клинами"
Отже, тепер ширина по подолу можлива до 5 метрів-неймовірна свобода, жіночність і велич!
25 найдокладніших відеоуроків тривалістю більше 6 годин! Як і завжди-все послідовно розкладено по
деталей і фокусно показано від нуля до самого фіналу!
Ніякої води-найчистіша покрокова практика, доступна навіть початківцям рукодільниця!
Кожен урок пронумерований і проіменований-легкий пошук і зручний перегляд створюють домашню атмосферу навчання процесу.
За допомогою мого ави з легкістю навчитеся створювати собі, як мінімум, 3 варіанти по-справжньому чарівно жіночних суконь!
Я показую весь процес на найскладнішому варіанті-на моєму авторському плаття "Олеся", з рюшами на плічках і воланом по подолу.
Інші варіанти-спрощені версії цієї моделі. Ви їх створите з ще більшою легкістю вже самостійно, і в процесі я по ним даю теж пояснення.
І це тільки база, каркас!
А далі-вашій творчості не буде кінця і краю!
В ательє за такі сукні не візьмуться, а у майстринь вони зазвичай починаються від 10 000!
Вважайте самі!
навички, яким я навчу вас в моєму авторському МК:
- де і як замовляти натуральні тканини
- правильно знімати мірки в п'ядевій і метричній системі
- підготувати тканину до розкрою
- кроїти без викрійки-відразу на тканині
- обробляти край рюші контрастним кантиком
- кроїти і пришивати обважнювачі (низькі) рукавів і підбій Подолу
- рівномірно розподіляти великий волан по подолу
- легко вирівнювати плаття в підлогу
- зшити красивий пояс з кантиком під себе
- виготовити манжети до рукавів
- обробляти горловину
- запечатувати шви
- кроїти і вшивати бічні і додаткові клини
- легко кроїти і вшивати ластовиці
А в подарунок і для зручності сприйняття процесу я додаю до цього МК-докладну брошуру-методичку на 35 аркушах!
Її ви можете переглядати з будь-якого гаджета або роздрукувати і тримати на робочому місці.
У ній описаний і показаний на малюнках весь процес, включаючи навіть подетальную розкладку на тканині в двох варіантах:
- при ширині 150 см
- при ширині 220 см
продажник:
https://privatelink.de/?https://vk.com/market-176281894?w=product-176281894_4493868