напишіть будь ласка сюдиОбміняю на монети або продам курс Олени Астаховоі «А мені можна»
Як з вами звʼязатися?Обміняю на монети або продам курс Олени Астаховоі «А мені можна»
https://skladchina-ua.com/support-tickets/Як з вами звʼязатися?
Підкажіть, як з вами зв'язатися?Обміняю на монети або продам курс Олени Астаховоі «А мені можна»
Дякую
ЦiкавитьОбміняю на монети або продам курс Олени Астаховоі «А мені можна»
Зв'язуватися ні з ким не потрібно. Ми вже створили складчину і Ви там є. Коли відкриємо реквізити, то ви отримаєте повідомлення!Дякую
В що туди написати?
Надішліть будь ласка посилання на складчину, не можу знайти через пошукЗв'язуватися ні з ким не потрібно. Ми вже створили складчину і Ви там є. Коли відкриємо реквізити, то ви отримаєте повідомлення!
Як приєднатись?Обміняю на монети або продам курс Олени Астаховоі «А мені можна»
Як у вас його купити?Обміняю на монети або продам курс Олени Астаховоі «А мені можна»
хочу купитиОбміняю на монети або продам курс Олени Астаховоі «А мені можна»
тільки через складчину, людина поки не з'являється на форуміЯк у вас його купити?
тільки через складчину, людина поки не з'являється на форуміхочу купити
Підкажіть чи є інформація?тільки через складчину, людина поки не з'являється на форумі
Доброго дня, як долучитись до складчини і отримати доступ до контенту?Зв'язуватися ні з ким не потрібно. Ми вже створили складчину і Ви там є. Коли відкриємо реквізити, то ви отримаєте повідомлення!
Доброго дняПідкажіть чи є інформація?
Доброго дня, Потрібно поки чекатиДоброго дня, як долучитись до складчини і отримати доступ до контенту?
чекаємоДоброго дня, Потрібно поки чекати
як у вас придбати курс?Обміняю на монети або продам курс Олени Астаховоі «А мені можна»
ніяк у нього не купити...запишіться в складчину, у нас там видаватися курс будеяк у вас придбати курс?
ВІтаю, а де складчина саме " А мені можна"? бо бачила складчину тільки сториселингніяк у нього не купити...запишіться в складчину, у нас там видаватися курс буде
ВІтаюВІтаю, а де складчина саме " А мені можна"? бо бачила складчину тільки сториселинг
Дякую!ВІтаю
[Newlook School] А мені можна (Олена Астахова) - Спільні покупки
Курс для тих, хто втомився лайкати чужу сміливість і готовий показати свою історію. Навіть якщо здається, що ще рано, нема чого показувати, що нікому це не треба. Вже понад 20 000 людей навчились говорити свою історію. Це тисячі брендів, голос яких нарешті почули Ваша чесна історія теж може...skladchina-ua.com
Обміняю на монети або продам курс Олени Астаховоі «А мені можна»