я навчу вас всім корисним прийомам обробки фото і відео! Будемо красиво обробляти і вміло користуватися додатками для Instagram!
⠀
Відкриваю набір на свій онлайн курс по мобільній обробці і корисним додаткам!)
⠀
Якщо ви:
⠀
За тиждень навчання ви навчитеся обробляти фото правильно, покращувати його за допомогою різних інструментів, замінювати фон, робити з сірого фото яскраве, правильно компонувати фото в стрічці, створювати відео і не тільки!
Всю програму дивіться в каруселі
⠀
Зворотній зв'язок протягом навчання. Відповіді на питання. Перевірка домашніх завдань та особисті рекомендації.
Тільки безкоштовні програми.
Мінімум часу-максимум інформації.
Доступ на 2 місяці після закінчення.
Буде зрозуміло навіть новачкові!)
Додатки, які підходять і на iOS, і на Android.
⠀
На курсі я особисто даю зворотний зв'язок і перевіряю ВАШІ роботи а значить, ви дізнаєтеся про свої помилки і відразу зможете їх виправляти, завдяки чому ви поліпшите свої навички в обробці!
⠀
Відкриваю набір на свій онлайн курс по мобільній обробці і корисним додаткам!)
⠀
Якщо ви:
- Створюєте фото, а потім не знаєте що з ним робити і як обробляти
- Хочете навчитися обробляти в одному стилі
- Не знаєте як можна поліпшити фото і виправити помилки
- Хочете без праці навчитися користуватися основними інструментами додатків
- Хочете навчитися обробляти відео
⠀
За тиждень навчання ви навчитеся обробляти фото правильно, покращувати його за допомогою різних інструментів, замінювати фон, робити з сірого фото яскраве, правильно компонувати фото в стрічці, створювати відео і не тільки!
Всю програму дивіться в каруселі
⠀
Зворотній зв'язок протягом навчання. Відповіді на питання. Перевірка домашніх завдань та особисті рекомендації.
Тільки безкоштовні програми.
Мінімум часу-максимум інформації.
Доступ на 2 місяці після закінчення.
Буде зрозуміло навіть новачкові!)
Додатки, які підходять і на iOS, і на Android.
⠀
На курсі я особисто даю зворотний зв'язок і перевіряю ВАШІ роботи а значить, ви дізнаєтеся про свої помилки і відразу зможете їх виправляти, завдяки чому ви поліпшите свої навички в обробці!
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/B2jSpCTiLX2/