інтенсив вам сподобається!
особливо якщо ви:
Обробка-це не обов'язково нудно і"кожен раз одне і те ж".
Кропітка ретуш до "ідеальної шкіри", єдиний пресет, єдиний колір і дзвінка різкість.
Всі кадри як один. Я від такого втомлююся.
Пропоную більше творчості!
Проявляти колір, Свій в кожному кадрі, додавати ефектний контраст, виділяти головне в сюжеті. А моя "ретуш" полягає в основному в роботі з балансом білого і кольоровими пензликами. Алгоритм один, але кожен кадр - різний.
Фотографії виходять повними кольору, соковитими, але чистими. Живими, але акуратними. І цікавими. Мені подобається робити помітні і відмінні від більшості кадри
Сайт продажу:
особливо якщо ви:
- вже знаєте інструменти роботи в Lightroom і\ \ або Photoshop і Вам цікавий мій підхід до обробки - тому що незважаючи на те, що інструменти у всіх однакові, обробка виходить різна
- тільки починаєте розбиратися в обробці, знаєте базові інструменти але не знаєте, з чого почати. Чим продовжити. І, що не менш важливо, коли вже пора закінчити?
- хочете навчитися обробці складних кадрів наприклад з кольоровими рефлексами, блідою або занадто яскравою зеленню, шумами і втратою деталей.
- хочете додати в свої фотографії колір насичений, глибокий, цікавий і при цьому акуратний. Запам'ятовується!
- пресети не дають вам результату, до якого Ви прагнете хочеться отримувати більш контрастні, помітні, чіпляють фотографії.
- вам цікаво навчитися працювати з кольором шкіри робити його чистим і природним. Мій підхід: справа не в гладкості, справа в кольорі. І вся робота тільки в Lightroom!
- хочете не тільки слухати, але і пробувати самостійно я віддаю всі вихідні для відпрацювання навичок і експериментів з кольором. І ще дещо!
- Не знаєте, як ще провести 6 годин життя у першому ефірі коргі Леонід вперше пробує каву з молоком з моєї чашки (реакція вийшла вкрай скромна). У другому ефірі мене раптово наздоганяє алергія, але я хитріший.
програма інтенсиву
ДЕНЬ 1
Вступна частина та ПРАКТИКА
Моє ставлення до обробки, яке визначає результат.
Основні питання: чому RAW, чому колір, чому саме такі кадри в прикладах.
Мій алгоритм обробки: 10 кроків.
Обробка в прямому ефірі: 12 різних, складних джерел з нуля до результату.
Відео 4 години в запису.
ДЕНЬ 2
ДОБАВКА теорії та відповіді на питання
Як я використовую імпорт, експорт та сортування в Lightroom.
ЧБ обробка.
Ще раз про соковитий зелений і акценти на прикладі парканів.
Різкість, шуми, зерно, хроматичні аберації.
Корисні фішки по кистях, пресетів і градієнтів.
Як визначити, що колір вдався?
Відео 2 години в запису.
Подаруночки
Матеріали для самостійної роботи
Всі вихідні RAW-файли, які я обробляла в ефірах - на них варто потренувати всі прийоми і алгоритм.
Інструкції по створенню корисних пензликів.
Мої налаштування експорту для клієнтів.
Мій ЧБ пресет.
ДЕНЬ 1
Вступна частина та ПРАКТИКА
Моє ставлення до обробки, яке визначає результат.
Основні питання: чому RAW, чому колір, чому саме такі кадри в прикладах.
Мій алгоритм обробки: 10 кроків.
Обробка в прямому ефірі: 12 різних, складних джерел з нуля до результату.
Відео 4 години в запису.
ДЕНЬ 2
ДОБАВКА теорії та відповіді на питання
Як я використовую імпорт, експорт та сортування в Lightroom.
ЧБ обробка.
Ще раз про соковитий зелений і акценти на прикладі парканів.
Різкість, шуми, зерно, хроматичні аберації.
Корисні фішки по кистях, пресетів і градієнтів.
Як визначити, що колір вдався?
Відео 2 години в запису.
Подаруночки
Матеріали для самостійної роботи
Всі вихідні RAW-файли, які я обробляла в ефірах - на них варто потренувати всі прийоми і алгоритм.
Інструкції по створенню корисних пензликів.
Мої налаштування експорту для клієнтів.
Мій ЧБ пресет.
Кропітка ретуш до "ідеальної шкіри", єдиний пресет, єдиний колір і дзвінка різкість.
Всі кадри як один. Я від такого втомлююся.
Пропоную більше творчості!
Проявляти колір, Свій в кожному кадрі, додавати ефектний контраст, виділяти головне в сюжеті. А моя "ретуш" полягає в основному в роботі з балансом білого і кольоровими пензликами. Алгоритм один, але кожен кадр - різний.
Фотографії виходять повними кольору, соковитими, але чистими. Живими, але акуратними. І цікавими. Мені подобається робити помітні і відмінні від більшості кадри
Сайт продажу:
https://privatelink.de/?http://sashasubbotina.ru/lightroom#rec361557164