поглиблена практика" очі - дзеркало душі " (Катерина Федорова)
- вправи на шийний і грудний відділи хребта
Вправи, які ми розучимо, допоможуть в корені запобігти цим проблемам і значно поліпшать стан тканин обличчя і шиї. Крім того, хороший кровообіг в м'язах шиї і голови створить умови кращого харчування судин головного мозку.
- "кругова підтяжка" - моделювання особи за допомогою прийомів з міофасціального і скульптуруючого самомасажу
- вправи і прийоми самомасажу для "вигладжування" чола і зони міжбрів'я.
- вправи і прийоми самомасажу на підняття брів і верхніх повік.
- вправи для поліпшення лімфовідтоку для усунення набряків.
також ви отримаєте бонус: "Відео комплекс занять на кожен день" (включає в себе по одній вправі на вилиці, щоки, ніс, губи і нижній овал обличчя).
Катерина Федорова
Ведуча семінарів з даоських практик: "даоські секрети омолодження та оздоровлення для чоловіків і жінок. Самомасаж живота", "Омолоджуюча гімнастика для обличчя", "здоровий хребет", "діафрагмальне дихання", "Відродження жінки". Практикує з 1999 р., досвід лекторської та тренерської роботи - з 2003 р.
Катерина-автор власної системи"Краса через Здоров'я". Ведуча теоретичних семінарів і регулярних практичних програм, що дозволяють кожному комплексно вдосконалювати своє тіло і запускати процеси омолодження.
Ведуча семінарів з даоських практик: "даоські секрети омолодження та оздоровлення для чоловіків і жінок. Самомасаж живота", "Омолоджуюча гімнастика для обличчя", "здоровий хребет", "діафрагмальне дихання", "Відродження жінки". Практикує з 1999 р., досвід лекторської та тренерської роботи - з 2003 р.
Катерина-автор власної системи"Краса через Здоров'я". Ведуча теоретичних семінарів і регулярних практичних програм, що дозволяють кожному комплексно вдосконалювати своє тіло і запускати процеси омолодження.