Що нового?

Набір учасників Одаренок. Тариф Самостійний (Катя Колеснікова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2170 ГРН
Учасників: 0 з 26
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 86.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

МОДУЛЬ 0
Познайомимося один з одним і з основними термінами курсу. Дізнаєтеся важливі організаційні моменти та поради для максимально ефективного проходження курсу.
МОДУЛЬ 1
Поговоримо про те, як не вигоріти: прості правила, які допоможуть зробити Ігрозанятіем способом життя. Розповім про мультиках і про іграшки: які корисні, а які тільки шкодять і чому. Великий урок про важливість дрібної і великої моторики, що є вирішальним фактором у розвитку.
МОДУЛЬ 2 (практичний)
Цей модуль присвячений грі в письменника, методика, яка закохує в читання. Поговоримо про важливість читання книг і чому я приділяю грі з буквами і зі словами основний час. Почнемо готуватися до гри в письменника, роздруковувати матеріал, закуповувати канцелярію.
МОДУЛЬ 3
Математика-цариця всіх наук.
Дізнаєтеся як грати в арифметику, щоб дитина її полюбив
МОДУЛЬ 4
Час - найцінніший ресурс І йому буде присвячений цей модуль. Дізнаєтеся про розвиваючому календарі, посібник, завдяки якому, граючи, діти дізнаються про дні тижнях, про сезони, про дні, про сімейні дати і важливі дати в історії людства. Як за допомогою нього можна придумувати гри і грати цілий день. Я розповім вам про техніку планування дня "спіралька", яка допоможе планувати день і цінувати час.
МОДУЛЬ 5
Ви дізнаєтеся як і чому важливо грати в мистецтво з дітьми. Як читати картини, яку музику слухати.
Бонуси
  • список сайтів, книг про мистецтво
  • список рекомендованих музичних творів
  • список картин з інструкцією як в них грати
МОДУЛЬ 6
Англійський.
У цьому модулі я детально розповім про наш досвід вивчення англійської мови. Де і як я шукаю тьютерів-носіїв мови. Які курси проходив Руслан, які з них дали результат. Поділюся на якому ми зараз етапі і які плани.
Бонуси
  • список з посилань на різноманітні безкоштовні і платні відеоуроки, тренажери, словники та інші навчальні матеріали для вивчення мов
https://privatelink.de/?https://katiakolesnikova.com/odarenok/#rec417371985

Угорі