Що нового?

Придбаний Оффер для інтенсиву, пакет "Premium", 2016 (Юрій Курилов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 110.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
що буде:
  • придумаємо ідею для вашого інтенсиву. Якщо у ваших клієнтів немає однієї серйозної причини прийти на ваш інтенсив, то ви його не продасте. Я вам дам процес, через який я шукаю цю причину. А також список питань, після яких вам буде набагато простіше знайти вашу ідею.
  • пропишемо його головне обіцянку. Будь інфопродукт починається з обіцянку. Хороша обіцянка відразу ж чіпляє увагу вашої аудиторії і робить так, що вони починають вивчати ваш лендінг. У 90% випадків проблема з оффером починається з обіцянки. А хороша обіцянка-це перше враження.
  • виділимо найсмачніші для клієнта його частини. У Вашого інтенсиву може бути маса смачних корисних аспектів. Але серед них є 2-2, які будуть головними причинами покупки вашого інтенсиву. Я покажу як їх виділити і як використовувати на своїй сторінці.
  • напишемо продає опис. Я дам технологію опису ваших інтенсивів, завдяки якій кожен рядок опису вашого курсу буде посилювати бажання його придбати.
  • зробимо круте вступ. Один знаменитий маркетолог читав тільки вступ рекламних текстів і визначав з 90% ймовірністю, як це буде продаватися і чи буде продаватися взагалі...
  • пропишемо пакети. Якщо ви зробите тільки один пакет у Вашого інтенсиву, то заробите в 2-3 рази менше грошей, ніж якщо зробите 3. Дізнайтеся, які пакети ви можете зробити і що в них варто включати, а що не варто.

Угорі