у чому особливість цього курсу?
Цей курс можна назвати 3 в 1.
Його головне завдання-глибоке очищення міжклітинного простору шкіри обличчя від шлаків і токсинів для прискорення процесу регенерації, а також розгладження дерми і одночасне відновлення нервової системи з потужним релаксирующем ефектом.
відеокурс створений для тих, хто:
Без такої простої речі, як любов до себе, я можу довго переконувати вас в корисності цього курсу, але ви так і будете шкодувати на себе час, сили і засоби, а потім дивитися в дзеркало і сумно зітхати.
Адже зморшки самі собою не зникнуть.
А тепер давайте подивимося на проблему виникнення зморшок і проблем зі шкірою зсередини. Чому вони з'являються?
З віком сповільнюються процеси клітинного оновлення, слабшають м'язи, шкіра в менших обсягах виробляє гіалурон, необхідний для її еластичності. Здавалося б, ну все - це логічний кінець. Краще вже не буде. Можна, звичайно, шкіру підживити кремами і сироватками, поколоти ботокс і навіть розтягнути дерму за допомогою пластичної операції.
Але всередині м'язи залишаться такими ж слабкими, а міжклітинний простір ще більше заб'ється продуктами переробки.
Пакет
"Робота з акупунктурною паличкою"
5980 1800
Цей курс можна назвати 3 в 1.
Його головне завдання-глибоке очищення міжклітинного простору шкіри обличчя від шлаків і токсинів для прискорення процесу регенерації, а також розгладження дерми і одночасне відновлення нервової системи з потужним релаксирующем ефектом.
відеокурс створений для тих, хто:
- хоче бути красивою не тільки тут і зараз, але і на довгі роки вперед
- мріє позбутися від глибоких зморшок і проблем зі шкірою (акне, вугри, пігментація, лущення)
- втомився зливати гроші на косметологів і дорогі крему
Без такої простої речі, як любов до себе, я можу довго переконувати вас в корисності цього курсу, але ви так і будете шкодувати на себе час, сили і засоби, а потім дивитися в дзеркало і сумно зітхати.
Адже зморшки самі собою не зникнуть.
А тепер давайте подивимося на проблему виникнення зморшок і проблем зі шкірою зсередини. Чому вони з'являються?
З віком сповільнюються процеси клітинного оновлення, слабшають м'язи, шкіра в менших обсягах виробляє гіалурон, необхідний для її еластичності. Здавалося б, ну все - це логічний кінець. Краще вже не буде. Можна, звичайно, шкіру підживити кремами і сироватками, поколоти ботокс і навіть розтягнути дерму за допомогою пластичної операції.
Але всередині м'язи залишаться такими ж слабкими, а міжклітинний простір ще більше заб'ється продуктами переробки.
Детальніше про курс омолодження обличчя
Рахат Кенжебек
Китаїст, сексолог, психолог з практичним досвідом 16 років
Засновник школи даоських Практик JADE GIFT
Філії нашої школи працюють у трьох містах
Автор публікацій у провідних світових ЗМІ-National Geographic, Cosmopolitan, The Guardian, Das Magazin, Аргументи і факти
З 2011 року допомагаю жінкам відновити здоров'я і молодість за допомогою давньої даоської Східної системи і сучасних технологій
10000 щасливих жінок за 7 років роботи Школи
Автор 35 курсів з жіночого здоров'я
Онлайн-школа-по всьому світу
Майстер східних практик
Китаїст, сексолог, психолог з практичним досвідом 16 років
Засновник школи даоських Практик JADE GIFT
Філії нашої школи працюють у трьох містах
Автор публікацій у провідних світових ЗМІ-National Geographic, Cosmopolitan, The Guardian, Das Magazin, Аргументи і факти
З 2011 року допомагаю жінкам відновити здоров'я і молодість за допомогою давньої даоської Східної системи і сучасних технологій
10000 щасливих жінок за 7 років роботи Школи
Автор 35 курсів з жіночого здоров'я
Онлайн-школа-по всьому світу
Майстер східних практик
"Робота з акупунктурною паличкою"
- участь у програмі
- Модуль 1. Базовий модуль
- Модуль 4. Точковий масаж обличчя за допомогою акупунктурної палички
- Урок 1. Точковий масаж акупунктурною паличкою. Масаж голови. Точка Байхуэй
- Урок 2. Масаж чола
- Урок 3. Масаж навколо очей
- Урок 4. Масаж носа і щік