Що нового?

Набір учасників [[One design.School] Запуск студії дизайну інтер'єру. Тариф Просунутий (Андрій Юдін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 33089 ГРН
Учасників: 0 з 230
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 149.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

чому дизайн інтер'єру?
Здоров. Я-Андрій Юдін, автор курсу"Запуск студії дизайну інтер'єру". Вже 6 років я очолюю власну студію дизайну інтер'єру та архітектури - Onehouse.ru. За цей час я пройшов всі етапи запуску і розвитку Студії: вибір назви, відкриття офісу, реєстрація юридичної особи, пошук клієнтів, формування команди, розробка проектів для самих різних замовників, включаючи людей з Forbes. Ми проектуємо і реалізуємо унікальні інтер'єри для самих елітних квартир і Вілл по всій Росії. Я шалено люблю подорожі і також шалено не люблю нудьгу і посередність. Тому мене і приваблює дизайн інтер'єру-спілкування з найцікавішими людьми, роз'їзди по всьому світу в пошуках нових ідей, а в цей час студія працює в автономному режимі і приносить щомісяця від 300 000 руб.На сьогодні ми зробили більше 200 дизайн проектів квартир і будинків із середньою вартістю 3 000 руб./м2. Хороший маркетинг і рекламні компанії дозволили не боротися за кожного клієнта, а самим вибирати з ким працювати і диктувати умови. Такий підхід дозволив організувати стабільний потік клієнтів, в той-же час регламенти і чітка система роботи співробітників допомогла вивільнити себе з операційних завдань і приділяти студії всього лише 10 годин на тиждень.Я зібрав весь багаторічний досвід, напрацювання, інструкції та чек-листи по запуску та управління дизайн студією в одне місці - курсі "Запуск дизайн студії інтер'єру".

Два місяці ми послідовно будемо працювати на результат, щоб ви отримали перший прибуток і створили міцний фундамент для масштабування своєї студії і себе в майбутньому.

Кому підійде
  • новачки. Створите свою компанію в сфері дизайну інтер'єру з доходом 300 000 руб., завдяки детальним інструкціям, чек-листам і живої підтримки
  • дизайнери інтер'єру. Залучите десятки нових клієнтів та налагодите системну роботу студії, вивільнивши час на життя, творчість та подорожі
  • підприємці. Кратно збільшите прибуток, відкривши або систематизувавши вже працюючу студію. Відкриєте для себе нові напрямки для масштабування
  • Програма навчання. В рамках курсу ви пройдете послідовний шлях запуску студії дизайну: від фінансової моделі до перших продажів і масштабування. Без перевантаження контентом і зайвих дій.
Тариф просунутий:
  • Повна програма курсу. 116 уроків/20 + годин контенту з практикою
  • інструкції та шаблони. 84 корисні інструкції для успішного запуску і роботи дизайн студії
  • навчальна платформа. Довічний доступ до платформи і всіх записів курсу в зручному форматі
  • Особистий ментор. Наставник, який веде вас на всьому протязі курсу
  • розбори завдань і спілкування. Регулярне обговорення завдань з компетентною людиною
  • база перевірених підрядників. Список корисних контактів для вирішення різних завдань студії
  • База знань студії. Комплект корисних матеріалів для стабільної роботи студії
https://privatelink.de/?https://onedesignschool.ru/#tarifi

Угорі