Що нового?

Набір учасників Онлайн фітнес марафон. Тариф-я сам (Олена Деянова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1434 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 71 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ви отримаєте: матеріали 30-ти денного освітнього-практичного інтенсиву про зниження маси тіла. Так само підходить струнким, для поліпшення композиції тіла і налаштування здорового раціону харчування.
у програмі марафону:
  1. 15 теоретичних лекцій про харчування, гормони, травлення. Про те, як секретувати жиросжигающие гормони, що є щоб їжа була ліками. Вітамінно-мінеральний комплекс
  2. готовий план харчування. Навчу розрахувати вашу добову норму їжі, щоб схуднути і більше не товстіти. Як відучити себе від солодкого. Як зробити харчування простим, перетравлюваним, але не прісним і не нудним. Які смачні обманки використовують спортсмени, щоб круглий сезон бути у формі
  3. фізичне навантаження. Тренування декількох типів на розвиток всього тіла, Домашні, в тому числі суглобова гімнастика, йога. Хочу щоб ви розвивалися фізично у всіх напрямках. ГНУЧКІСТЬ/СИЛА/ВИТРИВАЛІСТЬ. Вам знадобиться два комплекти гантелей (1 або 1,5 кг і 2-3 кг) комплект фітнес гумок (кільцевий амортизатор) килимок і спортивний зручний одяг, в тому числі кросівки.
  4. Психологія зайвої ваги. Причини переїдання, неврози, заїдання емоцій, родових травм, болю, негативного досвіду. Для цієї частини я використовую функціональні медитації, необхідні для виконання щовечора. Так само робота з підсвідомістю через метафоричні карти, які зможуть підказати багато пригніченого. Через цю частину зв'язок зі світом покращиться, відносини з близькими налагодяться і компенсувати це їжею більше буде не потрібно.
  5. Марафон проходить в групі вотсап. кожен другий день приходить блок з лекціями, відео, аудіо та текстові файли. Ваше завдання слідувати плану харчування і виконувати кожен день тренування, вести щоденник харчування і робити записи після прослуховування лекцій
  6. ДВА тарифи участі: для самостійного вивчення, без мого зворотного зв'язку. Ви отримаєте всю інформацію що в пакеті зі зворотним зв'язком, різниця лише в тому, що тариф з підтримкою предпологает присутність в закритому клубі в Instagram, де я кожен день мотивую, відповідаю на питання, і є можливість звертатися до мене за будь-якою порадою, так само будуть прямі ефіри. Тобто, якщо ви любите вчитися самі, беріть компактний тариф, якщо любите тусовку, потрібна мотивація, підтримка-беріть другий тариф.
  7. До марафону потрібно придбати необхідні речі, продукти харчування, щоденник, відповісти на питання анкети. список Я висилаю заздалегідь поштою. Реєструйтеся будь ласка з урахуванням цього.
  8. для оплати в системі paypal використовуйте Мій ящик, але реєструйтеся все одно на цій сторінці
Старт 08.02.2021

https://privatelink.de/?https://elena-deyanova.timepad.ru/event/1526383/

Угорі