Що нового?

Набір учасників Онлайн-курс з основ Фотографії для початківців (Наталія Оконешникова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2864 ГРН
Учасників: 0 з 27
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 110.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
друзі, Ласкаво просимо на мій фотокурс для початківців. Я впевнена, що не тільки початківці, а й ті, які вже знайомі з мистецтвом фотографії, знайдуть для себе окремі уроки, які можуть бути цікаві. Якщо у вас немає камери, але ви хочете навчитися красиво знімати на телефон - для вас урок по зйомці відео і фото на телефон. Якщо вам подобаються мої макро знімки, в окремому уроці я поділилася закулісся і порадами по макрозйомці. Якщо вам цікава мультиекспозиція, розповіла, як я її знімаю і застосовую в предметці.

Програма курсу
Урок 1. Налаштування камери
Якщо ви не тримали в руках камеру і вам складно розібратися в основних функціях - цей урок для вас. Тут простою мовою постаралася донести про такі терміни як
Витримка, Діафрагма, Світлочутливість. Поділилася конкретними прикладами, при цьому не тільки в частині фудфотографії, а в цілому, так як я захоплююся різними жанрами фотографії.
Розповіла, як знімати зоряне небо, як ловити рух в кадрі і тд

Урок 2. Техніка
Мої інтереси в фотографії досить великі-я знімаю від макро до пейзажки, тому лінійка об'єктивів досить широка. Показала приклади фотографій відзнятих на той чи інший об'єктив, їх переваги і недоліки. Який у мене штатив і світло, доп.прилади. Який об'єктив підійде для початківців.

Урок 3. Світло.
Фотографія-це гра світла і тіней. Від того як ви збудуєте світло залежить кінцева картинка. Тут я розповіла про різні види світла, про схеми світла, показала приклади.

Урок 4. Основи композиції.
Оскільки я предметник і фудфотограф, часто працюю з розстановкою предметів в
Кадрі, від їх грамотного розташування залежить кінцевий результат, який буде приємний оку. Розповіла про основні правила і нюанси при побудові композиції, про поєднання кольорів, про тактильні знімки, підкріпила конкретними прикладами.

Урок 5. Практика
показала, як я вибудовую композицію в процесі, від початку до кінця. Важливо не тільки почути теорію, а й подивитися, як це відбувається на практиці.

https://privatelink.de/?https://natalieok-shop.ru/kursy

Угорі