Що нового?

Придбаний Онлайн-марафон роботи з внутрішніми страхами (Ванія Маркович)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 548 ГРН
Учасників: 0 з 26
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 21.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

За 4 уроки марафону ви побачите і усвідомлюєте свої страхи. Ці знання допоможуть вам підібрати до них правильні "ліки".

На марафоні ми розберемо і опрацюємо 6 базових видів страху.

Ви отримаєте конкретні кроки, які дозволять вам подружитися зі своїми страхами і навчитися ними керувати.

які страхи супроводжують більшість з нас протягом життя?

Вам знайомі ці твердження?

Коли я відчуваю, що у мене хитке фінансове становище, я впадаю в паніку. Тому я завжди намагаюся відкладати і витрачати якомога менше. Обмежую себе у всьому.

Страх залишитися без грошей

Я завжди сумніваюся, коли потрібно прийняти якесь рішення. Навіть в самих елементарних питаннях мені необхідна порада: яку шапку купити або яку каву вибрати.

Страх помилки

Постійно боюся, що так і буду звичайним і нічим не примітним людиною. Тим, кому нічим пишатися. Але при цьому не можу взяти себе в руки і почати діяти.

Страх не реалізувати себе

Не уявляю, як можна заробляти великі гроші чесним шляхом. У дитинстві мене навчили, що багаті люди-завжди погані люди. Тому я задовольняюся тим, що маю.

Страх великих грошей

Перш, ніж що-небудь сказати або зробити, я намагаюся заздалегідь передбачити: "що подумають про мене інші люди?". Думка інших для мене в пріоритеті. Це сковує мене і не дає спокійно зітхнути.

Страх, що про мене подумають

Извожу свого партнера розпитуваннями. Мені складно довіритися йому на всі 100%. Постійно чекаю якогось підступу або обману.

Страх зради і зрад

Перебуваю в постійній тривозі, що щось піде не за планом. Боюся втратити роботу, гаманець, відносини. Щодня борюся зі своїм поганим передчуттям, але нічого не допомагає.

Страх невідомості

Цей страх отруює мені життя і наводить крижаний жах. Намагаюся контролювати у всьому як себе, так і своїх близьких, які вже втомилися від моєї гіперопіки.

Страх смерті

Боюся залишатися на самоті. Відразу відчуваю дзвінку порожнечу, від якої неможливо нікуди дітися.

Сайт, що продає:
https://privatelink.de/?https://simurg.life/marafonstrahi

Угорі