Що нового?

Набір учасників Онлайн-ретрит. Тариф "Базовий" (Тетяна Марина)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2206 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 49.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Для кого цей курс?

✔ Якщо ви хочете поправити здоров'я, відчути приплив енергії, почати займатися собою, але толком не розумієте як і з чого почати.

✔ Якщо знаєте навіщо вам йога, але не можете приїхати до мене на ретрити особисто.
✔ Вам може бути скільки завгодно років, результати отримує кожен хто займається-це перевірено за 20 років роботи з дуже різними людьми. І повірте-серед них були ті, кому було набагато складніше, ніж вам. І вони змогли і продовжують рости в роботі над собою.

Ми можемо набагато більше ніж здається.

Просто внесіть цей курс в список своїх щоденних звичок і спостерігайте як змінюється ваше тіло, здоров'я і життя.

мета курсу

✓ Впроваджуємо нову звичку, яка змінить багато в житті. Розслабляємо затиснуті м'язи, оздоровлюємо все тіло.
✓ Звикаємо використовувати відведений тільки для себе час кожен день, не відволікаючись ні на що.
✓ Звикаємо піклуватися про СЕБЕ, розуміти і чути своє тіло.
✓ Харчуємося усвідомлено.
✓ Користуємося припливом енергії, справи плануємо сміливо, робимо швидко і ефективно.

✓ З цього моменту здоров'я і життя будуть тільки поліпшуватися і приносити радість, а не навпаки.

Це реально в будь-якому віці і стані!

про методику

Я не даю людині таблетку або мікстуру, не прописую постільний режим, швидше навпаки: вам доведеться викинути аптечку і активно зайнятися собою коханим.

✓ Йогівськими вправами-асанами-зміцнюємо і оживляємо організм як цілісну систему.

✓ За допомогою харчування очищаємо, даємо самовідновлюватися, припиняємо руйнування.

Для того, щоб стати здоровим, точно так же, як і для того, щоб почати жити як вам хочеться, потрібно просто прийняти таке рішення

і діяти!

https://privatelink.de/?https://ayuryoga.getcourse.ru/onlineretreat

Угорі