Що нового?

Набір учасників Онлайн школа інтерпретації сновидінь. Тариф " Лайт "(Світлана Зебницька)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3677 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 166.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

навіщо інтерпретувати сни?
ви значно покращите свій фінансовий стан
Сон Вам завжди повідає вигідна та чи інша угода, чи буде прибутковим ваш нинішній проект і які можливості відкриваються в нових пропозиціях.
налагодите особисте життя
Наші сни завжди визначать намір романтичного партнера. Допоможуть створити і зберегти сім'ю. У рідкісних випадках порекомендують розлучення.
будете впевнені в завтрашньому дні
Очевидний сенс сну-тільки ширма, за якою приховані більш глибокі повідомлення несвідомого. Інтерпретуючи свої сни тренуєте свою інтуїцію і вас вже ніколи не застануть зненацька обставини.
Перестанете боятися нічних кошмарів
Якщо сниться кошмар, то це ваша підсвідомість кричить про те, що ви робите помилку, що веде до неприємностей, але у вас є шанс все виправити! Будьте особливо уважні до таких снів, їх не потрібно боятися, сприймайте кошмари, як ваш внутрішній голос.

про викладача:
  • засновник першої школи онлайн з інтерпретації сновидінь
  • Психолог
    Я автор і ведуча трансформаційних ігор:" Ліана життя"," Колесо сансари "і"Ловерта"
    В ігри, які я створила, за останні три роки зіграли понад 50000 чоловік. Вони перекладені англійською та арабською мовами і проводяться більш ніж в 20 країнах світу.
  • Практикую Тета-Хілінг більше десяти років.
я займаюся вивченням снів більше двадцяти років, подорожуючи по всьому світу, вивчала інтерпретацію снів різних народів і створила свою систему, за якою учні освоюють знання за 10 занять.
Це чудова можливість заощадити масу часу, сил і отримати безцінні знання, які допоможуть вам поліпшити всі ваші сфери життя.
Це приголомшливий інструмент як для досвідчених психологів, так і для людей, які бажають поліпшити свій фінансовий стан і налагодити особисте життя.
Я ділюся з вами знаннями, які збирала по всьому світу, постійно навчаючись психології та езотерики. Тепер це прості і екологічні способи для роботи з підсвідомістю.
Фрейд говорив "Запусти свою підсвідомість самостійно, або хтось інший зробить це за тебе"
Інтерпретуючи свої сни, ви знаходите відповіді на свої запити самостійно.
Це не просто сонник, заглянувши в який ви знайдете значення одного символу, який швидше за все ніяк не пов'язаний із загальним значенням сну, в процесі навчання ви починаєте зчитувати чіткі повідомлення вашої підсвідомості і ця інформація допомагає будувати вашу реальність найбільш ефективно!
Завдяки цим знанням Я вдало вийшла заміж і є мамою двох дітей, продовжуючи консультувати людей бажаючих поліпшити якість життя.
Записуйся прямо зараз на навчання!
https://privatelink.de/?https://snovideniya.kz/

Угорі