Що нового?

Набір учасників [Онлайн-школа любов до хліба] хліб з любов'ю. Пакет "печу сама" (любов Голубовська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 133.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
найдокладніший курс по випіканню хліба, піци і випічці на заквасці — "хліб з Любов'ю"

Обіцяю, що пройшовши мій курс "хліб з любов'ю" ви легко навчитеся технології заквасочного хлібопечення. Крім 46 моїх рецептів, які ми будемо готувати на курсі, ви навчитеся створювати свої власні рецепти і радувати ними себе і своїх близьких!
- Навіть якщо ви вважаєте, що хліб на закваски це довго і клопітно!
✅ Модуль 1. "Житній хліб"
4 основні уроки
  • Урок 1. "Базовий житній хліб"
  • Урок 2. "Окрайці житні з солодом"
  • Урок 3. "Житній з насінням"
  • Урок 4. "Журавлинний" + додатковий урок з експрес технології житнього хліба
  • + 3 додаткових рецепта" житній пряний" фітнес хліб ""шоколадний хліб"
на прикладі цих рецептів ми навчимося не просто слідувати рецептом, а розуміти як той чи інший інгредієнт додавати правильно. І тоді ви вже зможете самі творити і створювати свої рецепти.

Ви зрозумієте що житній хліб може бути дивно різноманітним і смачним. І все це на моїх перевірених рецептах, більшість з яких я продаю на замовлення.

✅ Модуль 2. "Житньо-пшеничний хліб"
4 основні уроки
  • Урок 1. "Дарницький"
  • Урок 2. А-ля "Бородіно"
  • Урок 3. "Житньо-пшеничний овочевий з насінням"
  • Урок 4. "Хом'як"
  • + 3 додаткових рецепта" Кедровий хліб "" Пшенично-житній ""вівсяний"
цей модуль є продовженням першого. Весь курс побудований на поетапному вниканні в процес, крок за кроком я приведу вас до смачного свіжого ароматного хліба.Якщо до житнього борошна додати пшеничне, то виходять зовсім інші текстури і смак. А ще можна додати овочі, ягоди або зовсім інший вид борошна і отримати величезну кількість варіантів і кожен зі своєю смако-ароматикою.

✅ Модуль 3. "Заварний хліб"
3 основні уроки
  • Урок 1. Бородинський
  • Урок 2. НарочанскийУрок
  • 3. Заварний з кмином
  • + урок додатковий урок по технології оцукрювання заварки
заварні хліба-це справжній делікатесний продукт! Особливий смак і текстура. Вони відрізняються достатком смакових поєднань і більш тривалим терміном зберігання. Ми розберемо всю технологію як готуються такі хліба, навчимося застосовувати знання, які ми почерпнули на курсі в таких складних, але разом з тим по підсумку простих хлібах.

✅ Модуль 4. "Пшеничний хліб"
4 основні уроки
  • Урок 1. Базовий пшеничний
  • Урок 2. Гречаний з солодом і насінням льону
  • Урок 3. Булочки з насінням
  • Урок 4. Цільнозерновий десертний з горіхами і сухофруктами
  • + 4 додаткових рецепта Пшеничний заварний сільський з часником і прованськими травами Французька булка молочний батон
Пшеничне тісто на заквасці завжди вимагає більше часу і уваги, а ще окремо вирощеної пшеничної заквасці. Але я як мама пустотливий маленької дівчини не можу собі дозволити витрачати багато часу на кухні, тому я знайшла ідеальний спосіб отримувати смачний і корисний пшеничний хліб без тривалого замісу і все на тій же житній заквасці!Не треба довго місити, не треба виводити другу закваску і витрачати час ще й на її підгодівлю. Я знайшла і модернізувала технологію швидку! За допомогою її можна приготувати будь-який пшеничний хліб. І ми розглянемо цю технологію на прикладі моїх найулюбленіших і перевірених рецептів пшеничного хліба!

✅ Модуль 5. "Італійська випічка"
4 основні уроки 1. ЧабаттаУрок 2. ГриссиниУрок 3. ФокаччаУрок 4. Тісто-основа для піци + бонусом п'ять видів начинки:
"Маргарита"
"Вершкова з куркою і грибами"
"Сирна з грушею і блакитним сиром"
"Шинка і гриби"
"Пульезе"

У цьому модулі ми зануримося в аромат італійської випічки і дізнаємося на скільки вона може бути смачна, хоч і приготовлена на нашій звичайнісінькій кухні.

✅ Модуль 6. "Здобна випічка"
Урок 1. Пиріжкове тісто 2. Віденське здобне тісто 3. Паска 4. Мінібон з чорницею і кремом з рікотти

На житній заквасці можна також приготувати і будь-який здобне тісто: хоч для пиріжків, хоч для Рибника, завитків, паски або синнабонов. І все це буде набагато смачніше і корисніше магазинної випічки!
Пакет "печу Сама"
https://privatelink.de/?https://vk.com/@lubovhleba-samyi-podrobnyi-kurs-po-vypechki-hleba-piccy-i-vypechki-na-z

Угорі