Що нового?

Придбаний [Онлайн школа про декор] Поділися своєю творчістю (Ольга Комарницька)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 515 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 25.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

про що цей курс?
7 прямих ефірів про фотографії та їх просту обробку, про соц. мережах-зрозумілою мовою. Про продажі в соц. мережа. Без води, тільки необхідна рукодільниця інформація. Підтримка кожного учасника до результату.

Для кого призначений курс?

Цей курс для рукодільниць, які бажають навчитися робити красиві фотографії своїх робіт (навіть на телефон), обробляти їх швидко і легко. Так само ви познайомитеся з Instagram, зрозумієте, як він працює і будете почувати себе в ньому впевнено і комфортно. Поділіться своїми роботами з близькими, однодумцями і потенційними замовниками.

Вам буде потрібно смартфон, комп'ютер або ноутбук, доступ в Інтернет для перегляду уроків.

План курсу:
Блок 1
Фотографування робіт
Ніяких технічних моментів! Ми, умільці, поговоримо про те, яким має бути фото, що б роботу захотілося мати у себе вдома або подарувати... про "смачне" фото.
  • Техніка - який фотоапарат нам потрібен. Чи підійде телефон? Обходимося мінімальними вкладеннями.
  • Світло - де краще робити фото, перебуваючи вдома і на вулиці. Який час вибрати для зйомок? Спалах-бути чи не бути?
  • Фон - який вибрати? Що підійде в якості фону?
  • Композиція-аксесуари для фото, шукаємо, вибираємо, створюємо...
  • Ракурс - як потрібно повернути роботу, що б людина її могла розглянути?
  • Помилки," вбивають " фото. Як їх уникнути?
На прямих ефірах я поділюся своїм досвідом і знаннями в області фотографії виробів ручної роботи. Ми розглянемо ваші фото, обговоримо помилки і навчимося робити хороші фото.

Блок 2
Обробка фотографій
Робота в безкоштовних додатках на смартфоні і в Фотошопі (все гранично зрозуміло).
  • яка фотографія підходить для редагування, а яку краще переробити;
  • на що варто звернути увагу при редагуванні фотографій;
  • як прибрати зайві тіні на фотографії і зробити її світліше, якщо не вистачає світла при фотографуванні;
  • як прибрати яскраві світлі ділянки, якщо при фотографуванні дуже багато світла;
  • як налаштувати "температуру" знімка і зробити кольори більш натуральні;
  • як зробити знімок більш яскравим і чітким;
  • як нанести логотип на фотографію;
  • як зробити віньєтку, яка не зіпсує зображення;
  • як виправити фон на фото, прибрати складки на тканині, цятки і т. п.;
  • коли і як варто міняти фон, робити додаткові рамки на фотографії і т. п.;
  • як зробити обкладинку або макет з вашою фотографією - для майстер-класів, розпродажі, групи або сайту.

Блок 3
Знайомство з соц. мережами на прикладі Instagram
  • створення профілю.
  • як назвати профіль, написати текст про себе, яку аватарку поставити.
  • як давати свої контакти і коли потрібно це робити.
  • що таке контент? чим наповнювати профіль?
  • основні технічні моменти роботи в Instagram (Що таке директ, чати, сторіз, де знайти прямі ефіри, як зробити репост і т. п.)
  • охоплення, лайки, збереження - що це і навіщо нам це потрібно?
  • як, коли і про що писати тексти, що б на вас підписувалися. Ідеї для постів і сторіз.
  • як беплатно просувати свій профіль.
  • що таке взаємопіар і що він може нам дати.
  • платна реклама. Навіщо і коли потрібна?
Блок 4
Продажі в соц. мережах
Говоримо про те, що потрібно, що б почати продажі в соц.і чому у вас їх немає.

Автор і викладач курсу Ольга Комарницька
Я Ольга Комарницька @o. k. dekor майстер-декоратор. Займаюся декором меблів і предметів інтер'єру. Вже кілька років є онлайн-викладачем технік декорування з великою кількістю учнів по всьому світу.
А ще я:
  • Керівник студії декору О. К.в м. Воронеж, де так само проводжу живі майстер-класи.
  • Постійний спікер Онлайн-шкіл
  • Автор майстер-класів з декору в журналах" Козуб ідей"," Мій дім " та ін.
  • Ведуча майстер-класів з декупажу на телеканалі ТНТ губернія.
  • Регулярно відвідую виставки та конференції, присвячені декору і проходжу навчання у виробників матеріалів.
  • Співпрацюю з багатьма дизайнерами інтер'єру.
  • Творець онлайн школи про декор
З дитинства я любила творити. Вишивку освоїла ще в дитячому садку. Пізніше в'язання, малювання, макраме, інкрустація...всього і не перерахувати. Але, спробувавши декупаж, зрозуміла-це любов на все життя. Я отримую справжнє задоволення навіть просто перебираючи свої баночки і кисті, трафаретики і серветочки, мереживо і намистинки. Дуже люблю творити для себе, своїх близьких і оточуючих і навчаю цьому всіх, кому цікава самореалізація у творчості.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://prodecorpro.ru/podelis#order

Угорі