Автор: Катерина Бурмістрова.
що Ви отримаєте
- бажання радіти. як радіти без заборон, страху, очікування розплати за радість. Як дозволити собі жити і зробити життя близьких щасливіше.
- сили для життя. ресурси всередині себе за допомогою маленьких і простих практик. Жити без вигорання і не на межі.
- прийняття змін. як змиритися з тим, що ми не можемо змінити. Як жити в світі, коли не впевнена, яким він буде завтра.
- Опору в материнстві. шукаємо опору у відносинах з мамою і роллю і своєї ролі матері.
- вихід у великий світ. як навчити своїх дітей не боятися майбутнього, як підготувати їх до дорослого життя і дорослим рішенням.
- життя в розлуці. розлука завжди раптова, навіть якщо готуєшся до неї. Як зберегти відносини на відстані і не сумувати. Як прийняти розлуку вічну.
- Діти та гроші. Допоможемо дітям вибудувати відносини з грошима і себе перевіримо.
- самовизначення дорослих. пошук себе ми проходимо кілька разів у житті. Як зробити це швидше і без втрат.
- пережити біль. травми, хвороби, горе - коли вони приходять, часу вчитися немає, а біль величезна. Як допомогти близьким, якщо прийшла біда.
- цінності сім'ї. створюємо те, що тримає сім'ю разом, дає опору для життя, зростання, розвитку, щастя. Ваш сімейний код, шифр, основа.
- часто говорите собі" немає сил"," не вистачає часу","втомилася"
- будь-яка дія вимагає титанічних зусиль
- не знаєш, за що хапатися, справ більше, ніж годин у добі
- не висипаєшся, не відновлюєш сили, не відпочиваєш
Цей ефір не про допоможи собі першої або усвідомленні турботи про себе, він про те, як швидко відновлювати ресурс, як відвоювати хвилини спокою, розслаблення, відпочинку без тривог і стресу.
Про те, як спільний час з дитиною теж може стати ресурсом. Про те, як вибирати людей, які наповнюють нас, а не витягають енергію.
як знайти джерело життєвої енергії в буденних справах?
- Як встановити межі у стосунках, включаючи дітей, щоб зберегти свій особистий психологічний та фізичний простір.
- як вибудувати режим, що тіло і мозок встигали прийти в себе.
- як розбивати цілі і завдання на частини, щоб вони допомагали рухатися вперед, а не тягнули назад.
- Як зрозуміти, що саме дає тобі сили і організувати це в своєму житті.
Ці 10 зустрічей - те, що потрібно нам, щоб будувати своє життя і бути опорою нашим близьким кожен день. Але робити це без тривоги, страху, почуття провини, без тиску, яке отже високо.
Я, психолог з практикою довжиною в 27 років, за останні 6 місяців повернулася в особисту терапію, щоб знайти опору для цієї самої життя, яку всі ми з вами будуємо. Всім іноді потрібна допомога, підтримка, щоб почути себе.
І я хочу дати вам таку допомогу, з таких простих, коротких, але дієвих рішень, які допомагають мені зараз.
Катерина Бурмістрова
Дитячий психолог, відомий сімейний психотерапевт, експерт з дитячо-батьківських відносин. Засновник власної онлайн-школи
● Мама 11 дітей
● більше 22 років веде очні тренінги для жінок, семінари для батьків
● створила 19 навчальних програм з дитячої та сімейної психології
● Член Товариства сімейних консультантів і психотерапевтів, активно практикує. Стаж у професії - 27 років
● Написала 12 книг про психологію сім'ї, дитячу психологію, виховання. Тираж книг-понад 50 тис примірників
● запрошений експерт видань "Мел", "Летідор", SelfMama,"дитячого радіо", ТБ "дощ", радіо "Радонеж", радіо "Віра", журналу "моя дитина", сайтів "Материнство", "7я.ру", "Матрони", "Правмір" "о-діти", 1 каналу.
● Блогер: веде свої блоги, які об'єднують кілька сотень тисяч передплатників на різних майданчиках
https://privatelink.de/?https://burmistrovschool.tilda.ws/jitlegko?gcpc=12019