особливості:
Збірник рецептів
У збірнику 50 простих покрокових фоторецептів смачних десертів без шкідливих для здоров'я продуктів
Авторські рецепти
У збірнику немає рецептів з інтернету. Це наші власні авторські розробки. Всі десерти ми спочатку опрацьовуємо і доводимо до ідеалу по текстурі і смаку
Термін дії
Рецепти залишаться назавжди. Ви платите один раз і отримуєте нові рецепти безкоштовно
Смачно і корисно
Шукали смачні рецепти десертів і випічки без глютену, молока і цукру? Ви їх знайшли!
Класичний смак
Наші десерти не поступаються за смаком класичним. Гарантовано смачно
Дітям
Правильні десерти і випічка з турботою про здоров'я дітей і всієї родини. Пам'ятайте, що харчові звички народжуються на маминій кухні
Що всередині?
50 Фоторецептов
Детальний опис кроків приготування. У вас обов'язково вийде будь-який десерт
Рецепти в телефоні
Зручний мобільний інтерфейс з іконкою на дисплеї вашого телефону. Користуєтеся як додатком
Список покупок
Сортуйте список покупок за рецептами і за інгредієнтами, відзначайте продукти купленими, міняйте кількість порцій
Калорійність
У кожному рецепті розраховані калорійність і білки, жири, вуглеводи
Збірник рецептів
У збірнику 50 простих покрокових фоторецептів смачних десертів без шкідливих для здоров'я продуктів
Авторські рецепти
У збірнику немає рецептів з інтернету. Це наші власні авторські розробки. Всі десерти ми спочатку опрацьовуємо і доводимо до ідеалу по текстурі і смаку
Термін дії
Рецепти залишаться назавжди. Ви платите один раз і отримуєте нові рецепти безкоштовно
Смачно і корисно
Шукали смачні рецепти десертів і випічки без глютену, молока і цукру? Ви їх знайшли!
Класичний смак
Наші десерти не поступаються за смаком класичним. Гарантовано смачно
Дітям
Правильні десерти і випічка з турботою про здоров'я дітей і всієї родини. Пам'ятайте, що харчові звички народжуються на маминій кухні
Що всередині?
50 Фоторецептов
Детальний опис кроків приготування. У вас обов'язково вийде будь-який десерт
Рецепти в телефоні
Зручний мобільний інтерфейс з іконкою на дисплеї вашого телефону. Користуєтеся як додатком
Список покупок
Сортуйте список покупок за рецептами і за інгредієнтами, відзначайте продукти купленими, міняйте кількість порцій
Калорійність
У кожному рецепті розраховані калорійність і білки, жири, вуглеводи
https://privatelink.de/?https://online-kitchen.com/deserts