Що нового?

Набір учасників Online-Практикум Шах і Мат. Тариф: Standart (Станіслав Половицький)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 14706 ГРН
Учасників: 0 з 209
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 73.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
У Вас вже є необхідні базові знання для торгівлі на фінансових ринках, ви пройшли платні курси (можливо, навіть не одні) і вже не один місяць самостійно тренуєтеся торгувати, але ніяк не можете вийти на стабільний заробіток (100 – 150% від депозиту в рік).

Крім цього, у Вас є маса інших проблем:
  • систематичне порушення мані-менеджменту;
  • відсутність стоп-лоссов при торгівлі;
  • невміння правильно вибирати місця для входу в ринок;
  • не можете зводити ризики до нуля по угоді;
  • боїтеся працювати на реальних рахунках;
  • не бачите напрямок тренда в режимі реальних торгів;
  • не вмієте визначати безпечні місця виходу;
  • не знаєте, як фіксувати прибуток при торгівлі всередині дня і т. д. і т. п.
Шановний трейдер!

На цій сторінці я збираюся розкрити секрет, який дозволив мені досягти видатних успіхів на фінансових ринках... систематично заробляти по 100% на місяць на невеликих депозитах і 100-150% на рік на великих депозитах.

Існує лише один спосіб стати профі-трейдером зі стабільним заробітком –

Це практика, практика і ще раз практика в режимі реальних торгів.

Мій досвід показує, що без хорошої ПРАКТИКИ
На фінансових ринках робити нічого

Всі успішні трейдери стикалися з цією проблемою – відсутність якісної практики. Різниця лише в тому, що хтось опускає руки, і йде з трейдингу, не домігшись успіху, а хтось проходить цей останній бар'єр на шляху до стабільної і прибуткової торгівлі.

Я теж свого часу з цим зіткнувся. Пройшов навчання в навчальній фірмі, відвідував лекції, виконував всі завдання, проте вийти на постійний, стабільний дохід, який дозволив би мені займатися тільки торгівлею і нічим більше, я не міг. І це був дуже неприємний період в моєму житті, я не знав що робити. Але у мене було два шляхи:

• Або закинути цей форекс назавжди;
  • Або йти до кінця;
Але, слава Богу, я вибрав другий варіант.
Тому що у мене була мрія. Я хотів стати самодостатньою і незалежною людиною. А саме це і дає Професія трейдера.

На той момент я ще не знав, як і за рахунок чого мені вдасться подолати цей бар'єр, але в одному був упевнений точно-це можливо!

Після прочитання тонни різних книг, спілкування на форумах, відвідування платних лекцій, індивідуальних занять, постійної торгівлі, я нарешті (через близько двох років) вийшов на стабільний заробіток. І зараз я можу твердо сказати: я професійний трейдер!

Єдине про що я шкодую, так це про те, що коли починав, не було дійсно якісного навчання. Все навчання зводилися до теоретичної бази. Вона звичайно теж потрібна, але цього мало, тому як щоб стати професійним трейдером, потрібно професійне навчання. І ось зараз я вам дуже заздрю.

Тому що у Вас є реальний шанс отримати ті необхідні теоретичні знання і практичний досвід, якого так не вистачає багатьом трейдерам. Саме для вирішення цієї проблеми і була розроблена дана програма навчання.

Ну то що? ЦЕ ПРАВДА? Якщо ПРОЙДУ ПРАКТИКУ, то я
ЧИ ЗМОЖУ НОРМАЛЬНО ЗАРОБЛЯТИ?

Я назвав цей проект: Online Тренінг в режимі реальних торгів. І за 5 днів online практики разом зі мною ви навчитеся:

Визначати напрямок тренду в режимі реальних торгів;
Знаходити тільки безпечні точки входу в ринок Forex;
При будь-якій ситуації зводити ризик по угоді до нуля;
Чітко бачити структуру ринку і місця входу/виходу; усвідомлено брати по 20-50 пунктів в день, торгуючи на основних валютних парах;
Приймати впевнені і виважені торгові рішення на реальному рахунку;
Виключати зі своєї роботи психологічні проблеми, які заважають вийти на стабільне зростання депозиту;
Заробляти 100-150% на рік від депозиту, не порушуючи мані-менеджменту при цьому;

Це дуже важливі і реальні зміни в торгівлі будь-якого трейдера, які можуть відбутися, якщо взяти участь в Online тренінгу в режимі реальних торгів.

ФОРМАТ навчання

1.Тренінг буде проходити протягом 5-ти днів з 10:00 до 19:00 за МСК. Так-так! Графік жорсткий! Але Вам же потрібен результат?

2. Працювати будемо з основними валютними парами: EUR/USD, GBP/USD, а також Нафта і Золото! В ході навчання ви зможете задавати всі ваші запитання по інших інструментах, включаючи CFD контракти (Facebook, Apple, Microsoft і т. д.);

3. Захід проходитиме на офіційному форумі Фінансової академії "SViKK" в режимі живого обговорення торгівлі, на якому:

3.1. Ви зможете задавати будь-які питання по торгах в реальному часі мені і викладачеві Фінансової академії"SViKK";

3.2. Ви зможете подивитися на фінансовий ринок очима трейдера з практичним досвідом більше 8 років і побачити тонкощі і закономірності, які бачу я та інші викладачі;

3.3. Ви детально вивчите досвід попередніх груп, тобто Ваших попередників у відповідних розділах для того, щоб не повторювати помилок, а бути завжди в профіті;

3.4. Ви зможете обговорювати свої торгові рішення з іншими учасниками Online-практикуму;

3.4. Крім того, Ви зможете укладати і аналізувати угоди разом зі мною і викладачем школи. Ми розберемо особливості торгівлі по днях тижня, підіб'ємо підсумок і зробимо висновки за весь період роботи

продажник:

https://privatelink.de/?https://svikk.biz/ot/?utm_source=site&utm_page=store

Угорі