Що нового?

Набір учасників [[Online] Родом з дитинства (Надія Корольова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1912 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 86.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
80% людей живуть з образами на батьків до кінця життя
Це тягне за собою:
проблеми зі здоров'ям
складнощі з розвитком
нереалізованість
проблеми у відносинах
фінансові проблеми

Чому це важлива тема?
Інформація, яку Ви отримаєте на тренінгу, є основою для особистісного зростання. Тільки після того як ви пробачите батьків, ви звільняєте місце під нові можливості. Можна довго шукати причини зовні, звинувачувати життя і оточення. Але від себе не втечеш.

Які питання стануть зрозумілі на тренінгу?
  • чому я потрапив саме в цю сім'ю і саме до цих батьків?
  • на яких енергіях образи і болю я досі живу?
  • чому вони створюють саме такі умови, в яких я зараз живу?
  • Як я можу все змінити?
Кому найбільше це потрібно?
Для кого ми створили цей тренінг?
  • ви не робите того, чого дійсно хочете
  • вам здається, що ви живете чужим життям
  • Ви "зручні" і всі цим користуються
  • вас лякає самотність
  • ви відчуваєте панічні атаки
  • вами маніпулюють і ви нічого не можете з цим зробити
  • ви не відчуваєте своєї значущості
  • ви пригнічені
  • ви не любите себе
Повний опис тренінгу
При народженні ми отримуємо готовий набір "характеристик". Кожен з нас народжується в певній країні, місті, сім'ї, з певними зовнішністю і характером і живе під впливом карми батьків з першого дня появи на світ і до повного дорослішання. Найчастіше найголовніші травми ми отримуємо саме від батьків, бабусь і дідусів, братів і сестер. Недозволені конфлікти тягнуться за нами все життя. Вони формують сценарій нашого життя і перетворюють її в багаж образ і болю, якими ми щедро ділимося зі своїми рідними і близькими. І значна частина цього формується в ранньому дитинстві.

Багато хто з нас пережили зраду, приниження і цькування, що формує слабкість і безпорадність або надмірну агресію. У кожного за плечима є дитячі сварки з однокласниками, у дворі, з друзями, що залишили незагойні шрами в наших серцях і думках. Це і є ті самі скелети в шафі, які провокують нас на імпульсивні необдумані вчинки і діють руйнівним чином.

Будь-які травми, отримані в дитинстві, залишаються з нами на все життя. Ви з ними або розбираєтеся, або передаєте як спадок своїм дітям і живете з ними до останнього дня.

У кожному з нас працюють дитячі установки і формують негативні енергії, які керують нашим тілом, емоціями і думками і матеріалізують саме те життя, яке ми живемо прямо зараз.

https://privatelink.de/?https://omline.ru/childhood?utm_source=instagram

Угорі