Відкрий власний оптовий бізнес за 1 місяць під моїм чуйним керівництвом, навіть якщо у тебе абсолютно немає досвіду! 100% практики. 200% гарантія результату.
Вітаю, це Артем Бахтін! Я хочу представити абсолютно революційний тренінг "оптовий гуру: все для старту в будь-якій ніші" по старту оптового бізнесу з нуля для новачків. Цей тренінг сильно відрізняється від того, що було раніше. По-перше, економічна і політична ситуації постійно змінюються, змінюється і опт. По-друге, цей тренінг-рекордсмен за нововведеннями, призначеними для збільшення його результативності.
у кількох тезах тренінг можна охарактеризувати так:
Вітаю, це Артем Бахтін! Я хочу представити абсолютно революційний тренінг "оптовий гуру: все для старту в будь-якій ніші" по старту оптового бізнесу з нуля для новачків. Цей тренінг сильно відрізняється від того, що було раніше. По-перше, економічна і політична ситуації постійно змінюються, змінюється і опт. По-друге, цей тренінг-рекордсмен за нововведеннями, призначеними для збільшення його результативності.
у кількох тезах тренінг можна охарактеризувати так:
- Сильно практичний тренінг
- Вся інформація подається у вигляді чіткого плану дій
- тепер учнів не тільки просять, а й змушують домагатися результату
- цей тренінг відрізняється великою кількістю індивідуальної роботи з кожним учнем
- Тренінг веде не одна людина, а відразу ж кілька практиків оптового бізнесу