вперше - техніки лікування опущення нирок
На практичному онлайн інтенсиві
опущення нирок і підйом нирок. Мануальна Діагностика та терапія
навчання відбудеться 4 грудня 2020 року
По-перше, зверніть увагу на назву.
Можна тільки здогадуватися, звідки пішли ці нескінченні розмови серед пацієнтів на тему конкретно "опущення нирок"...
Але підйом нирок-це проблема не менш серйозна, ніж їх опущення.
Дійсно, з якої такої радості зміщення нирки по одному напрямку - це "жах-жах", "страшно-страшно", а зміщення тієї ж самої нирки в протилежному напрямку - це начебто такої проблеми і зовсім не існує.
Суспільні стереотипи, які, на жаль, міцно засіли в тому числі і в головах лікарів.
Більш того-в головах нефрологів і багатьох майстрів з вісцеральної терапії.
Зрозуміло, на сьогоднішньому інтенсиві ми будемо розбирати як мануальні техніки діагностики та лікування опущення нирок, так і їх підйому.
По-друге, сьогодні буде дуже незвичайна техніка.
Техніка підйому нирки з тибетської медицини
Я б сказав, що мені дуже пощастило, що я її дізнався.
Так як їй не навчають ні на офіційних курсах з остеопатії, ні на курсах мануальної терапії або прикладної кінезіології.
З великою часткою ймовірності можу стверджувати, що викладачі навіть і не підозрюють про існування цієї техніки.
Однак саме техніка підйому нирки з тибетської медицини з мого практичного досвіду дає найшвидші, потужні і довгострокові результати.
Техніка ця проста, освоїти її зможе будь-який масажист, а ось працює вона куди потужніше хитромудрих вивертів вісцеральної мануальної терапії, уявляєте?
І, по-третє, ми звичайно ж, відпрацюємо на інтенсиві всі основні причини, які призводять до зміщення нирок з їх нормального положення в нирковому ложі:
- Тяги з боку діафрагми
- Фіксації з ключовими вигинами як товстої, так і тонкої кишки
- Патологічне стягування нирок органами верхнього поверху черевної порожнини
Інтенсив як завжди пройде у форматі клінічного розбору пацієнтів у прямому ефірі.
продаючий сайт:
На практичному онлайн інтенсиві
опущення нирок і підйом нирок. Мануальна Діагностика та терапія
навчання відбудеться 4 грудня 2020 року
По-перше, зверніть увагу на назву.
Можна тільки здогадуватися, звідки пішли ці нескінченні розмови серед пацієнтів на тему конкретно "опущення нирок"...
Але підйом нирок-це проблема не менш серйозна, ніж їх опущення.
Дійсно, з якої такої радості зміщення нирки по одному напрямку - це "жах-жах", "страшно-страшно", а зміщення тієї ж самої нирки в протилежному напрямку - це начебто такої проблеми і зовсім не існує.
Суспільні стереотипи, які, на жаль, міцно засіли в тому числі і в головах лікарів.
Більш того-в головах нефрологів і багатьох майстрів з вісцеральної терапії.
Зрозуміло, на сьогоднішньому інтенсиві ми будемо розбирати як мануальні техніки діагностики та лікування опущення нирок, так і їх підйому.
По-друге, сьогодні буде дуже незвичайна техніка.
Техніка підйому нирки з тибетської медицини
Я б сказав, що мені дуже пощастило, що я її дізнався.
Так як їй не навчають ні на офіційних курсах з остеопатії, ні на курсах мануальної терапії або прикладної кінезіології.
З великою часткою ймовірності можу стверджувати, що викладачі навіть і не підозрюють про існування цієї техніки.
Однак саме техніка підйому нирки з тибетської медицини з мого практичного досвіду дає найшвидші, потужні і довгострокові результати.
Техніка ця проста, освоїти її зможе будь-який масажист, а ось працює вона куди потужніше хитромудрих вивертів вісцеральної мануальної терапії, уявляєте?
І, по-третє, ми звичайно ж, відпрацюємо на інтенсиві всі основні причини, які призводять до зміщення нирок з їх нормального положення в нирковому ложі:
- Тяги з боку діафрагми
- Фіксації з ключовими вигинами як товстої, так і тонкої кишки
- Патологічне стягування нирок органами верхнього поверху черевної порожнини
Інтенсив як завжди пройде у форматі клінічного розбору пацієнтів у прямому ефірі.
продаючий сайт:
https://privatelink.de/?https://pro-health.pro/kidneys