Що нового?

Придбаний Оракул Ци мень Дунь Цзя для початківців (Інна Волкова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 20589 ГРН
Учасників: 1 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 465.5 ГРН
2%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
чисті класичні знання в сучасному застосуванні.

Цей курс перший із серії семінарів з фундаментального вивчення Ци Мен Дун Цзя. Так глибоко оракул я ще не викладала ніколи. Я дам цілісне розуміння системи передбачень.

Приходьте, якщо хочете визначеності в житті. Не плутати з визначеністю

Найбільший попит на консультації в області метафізики нема на Фен-Шуй, і навіть не на Бацзи, а на прогнози подій і ситуацій. Цілодобово не замовкає мій телефон, щодня отримую сотні заявок на консультації. Не маю фізичної можливості всім допомогти. Люди хочуть ясності. Їм спокійніше живеться, коли вони знають ймовірні сценарії розвитку ситуації і які зусилля потрібно прикладати для того чи іншого підсумку.

Я зараз говорю не про поїздки і прогулянки, а про індивідуальну роботу з кожним клієнтом, спрямованої на розуміння ситуацій. Це величезний ненасичений пропозицією ринок. Так, це робота. Копітка, вдумлива, що вимагає знань і уваги. Але вона дуже добре оплачується. Експерти нарозхват. І це дуже вдячна робота. Ви дуже швидко отримуєте зворотний зв'язок по кожній ситуації. Люди задоволені і приходять знову і знову.

Планую три семінари:

Оракул Ци Мен Дун Цзя для початківців
Оракул Ци Мен Дун Цзя для продовжують
Оракул Ци Мен Дун Цзя для знавців

На семінар для продовжують запрошуються тільки ті, хто були на семінарі для початківців. На семінар для знавців запрошуються тільки ті, хто були на семінарі для продовжують.

На кожному наступному рівні будемо проходити ті ж теми, але все глибше і глибше.
  • любов, шлюб, діти багатство,
  • Кар'єра, бізнес
  • Освіта, вступ, здача іспитів
  • Здоров'я, медична допомога, вибір лікаря і способів лікування
  • втрачені люди, тварини, речі
  • судові питання
  • Покупки і продажі, прибуток і збитки, інвестування і повернення боргів
  • ділові партнерства, ПОСЕРЕДНИЦТВО
  • новини справжні і фейкові
  • оракули про подорожі
якщо буде бажання, додамо інші теми за запитом групи.

Класику Ци Мен Дун Цзя пропускаю через призму сучасного світу, через норми етики і моралі поточного часу, тим самим роблю її більш практичною

У цих курсах я застосовую сучасний освітній підхід. Протягом місяця перед першим курсом буде запропонована підготовка в закритій групі для всіх зареєстрованих учасників. Підготовка необтяжлива, вельми проста. Потрібно приділяти їй по 15 хвилин в день або 45 хвилин два рази в тиждень. І ви будете вчитися в сильній підготовленій групі і за короткий термін навчитеся будувати збуваються прогнози.

На курсі презентація буде у всіх учасників в телефонах/планшетах в електронному вигляді. Після навчання учасникам відкриємо доступ до відео в захищеному каналі – презентація, синхронізована з аудіо з курсу.

Під час занять буде багато тренувань на шаблонах. Спочатку на зовсім простих, а коли доведемо їх до автоматизму, почнемо ускладнювати і знову тренуватися. Це дасть можливість не плутатися в послідовності аналізу карти і великій кількості інформації, не змішувати різні підходи.

Чистота і чіткість в аналізі – ось чому я буду вчити.

Тому буде три великих семінари. До останнього будемо хором аналізувати ситуації за кілька хвилин
https://privatelink.de/?https://feng-shui.ua/study/course.php?ID=8312

Угорі