Маргот
Прийом оплати виключно монетами

Оракул затемнення - це багаторівнева колода карт, яка має специфіку саме діагностичного спрямування. За допомогою цього Оракула можна легко оцінити енергетичний стан людини, наявність магічного негативу (псування, крадів, приворотів, відворотів і т.д.), пристріту, вампірських прив'язок, особистого негативу, наявність сутностей або підселень. Також, Оракул чудово дає відповіді на питання причин тих чи інших проблем у житті людини, перспективи відносин та сімейного життя та інші питання, які є важливими у звичайному житті.
Програма курсу:
ТЕОРІЯ
У закритій групі ВК для вас знято кілька відео лекцій з трактування самих карт, я передам вам свій особистий досвід та напрацювання з інтерпретації значення кожної зі 158 карт Оракула.
⠀
ПРАКТИКА
У альтанці ВК, ділимося на пари та починаємо відпрацювання розкладів:
- Відповідь так/ні
- Питання - відповідь триплетом
- Відносини
- Гроші та бізнес
- Здоров'я
- Магічний потенціал
- Мій авторський великий розклад визначення негативу (магічного, побутового, особистого, родового, чакрового)
- Діагностика грошового каналу
- Діагностика каналу ясновидіння
- На ваші побажання дам ті розклади, які вам потрібні ще.
Для початку навчання необхідно мати на руках колоду Оракула затемнення. Її можна придбати у автора Аміри.
https://olgarakita.ru/tproduct/246471705-964703276981-orakul-zatmenie-diagnostika
Останнє редагування: