трансформаційний курс:
"Оргазми і здоров'я жінки"
Як отримувати максимум насолоди і забути про "жіночих хворобах"
"у пошуку нових відчуттів"
Вчимося відчувати своє тіло і концентруватися на приємних відчуттях. Шукаємо потенціал для нових відчуттів і нових задоволень.
"Секс-це не зовсім те, що ми про нього думаємо"
Розбираємося-що таке секс. Виявляємо свої переконання і ресурси в цій темі. Знімаємо обмеження і блокування. Вчимося отримувати більше задоволень в цілому.
"Мама говорила "або"як поводяться хороші дівчатка"
Досліджуємо обмеження, які криються у ставленні до сексу у вашому роду. Шукаємо ресурси і вибираємо свій шлях насолоди.
"все моє: моє тіло, мої бажання, моя сексуальність"
Спостерігаємо за тим, як ми реагуємо на чоловіків. Повертаємо собі свою сексуальність. Це моє, а не його! Виходимо з злиття і співзалежності.
" довіряти партнеру, спиратися на себе "
Розбираємося-як потрібно ставитися до чоловіків. І чи варто довіряти тому, що говорила про чоловіків ваша мама. Аналізуємо ваші страхи і побоювання щодо втрати контролю. Вчимося правильно дихати. А також, освоюємо секретну техніку: "хрін тобі, а не оргазм!"
"пристрасть на все життя: як не втратити секс у довготривалих стосунках"
Вивчаємо "вбивць потягу" - образи, огиду, нудьгу, агресивність. Вчимося їм протидіяти і підтримувати пристрасть на довгі роки.
"чистий потяг: секс без "доважків"
З'ясовуємо-чим для вас навантажений секс, крім власне сексу. Спостерігаємо за своїми потребами і вчимося розуміти - коли нам потрібен секс, а коли зовсім інші речі у відносинах.
"мої сексуальні фантазії-мій таємний регулятор бажань"
Вивчаємо свої фантазії і бажання в яких було страшно зізнатися навіть собі самій. Що нас заводить, а що лякає. Що хотілося б спробувати. І як говорити про це з партнером.
шлях від "просто приємно" до яскравого феєрверку.
Вивчаємо різні види оргазмів і шляхи як їх досягти. І як випробувати все одночасно! Освоюємо можливість мультиоргазмів.
Тривалість:
Курс складається з 9 онлайн-семінарів, на яких я розповідаю теорію, даю практики і відповідаю на ваші запитання.
https://privatelink.de/?http://orgazm.tereshenko.online/