Що нового?

Придбаний Основи дитячого харчування. Пакет Lite (Анна Бойко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1655 ГРН
Учасників: 1 з 48
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 35.9 ГРН
2%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

КОРИСТЬ ВІД НАВЧАННЯ

• Налаштуйте дітей на дружбу з їжею і собою, щоб діти були готові пробувати нову їжу.
  • познайомитеся з фізіологією травлення дітей, щоб розуміти, чим годувати з урахуванням віку.
  • Навчіться вибирати корисні продукти для приготування домашньої їжі.
  • отримайте збірник простих рецептів страв для дитини, щоб за годину в день приготувати їжі на цілий день (і не стояти біля плити цілий день).
  • усвідомлюєте роль води в житті людини, скільки, коли і яку воду пити.
  • ви дізнаєтеся, wealthygirl, що можна і не можна давати дітям на сніданок, щоб вони були спокійними і захищеними від ожиріння і нервового виснаження.
  • отримайте здорове меню для дитини (дітей), щоб їжа максимально засвоювалася і приносила користь для здоров'я
  • Вирішіть/запобігайте запору у дітей і приготуйте корисний обід.
  • дізнаєтеся, які масла не варто давати дітям і чому, на чому смажити, парити, пекти і як корисні жири дітям згодувати.
  • Приведете раціон дітей в баланс і запропонуйте корисні солодощі.
  • Навчіться готувати прості корисні десерти для всієї родини, які не будуть набором порожніх калорій.
  • нагодуйте вечерею для імунітету і хорошого сну дітей.
  • визначте поєднання продуктів, що б їжа несла здоров'я.
  • зможете приготувати корисні страви і зробити раціон різноманітним.
  • Вибудуйте режим харчування, щоб їжа була для здоров'я.
  • визначте фруктам місце і зробите їх кращими солодощами.
  • розподілити їжу протягом дня, щоб діти були ситими, врівноваженими, з нормальною вагою і отримали потрібні нутрієнти для росту і розвитку.
  • побачите структуру раціону і приклад меню.
  • складіть своє повноцінне меню і випробуєте його.
  • Переведете дітей на здорове харчування без умовлянь і стресу і подружите з овочами

результати курсу
У вас є повноцінний збалансований раціон для дитини, рецепти сніданків, обідів, полуденків, вечерь, принципи сумісності продуктів, збудований режим дня, чек-листи для швидкого готування, знання про фізіологію травлення дітей в різному віці і розуміння, як перевести сім'ю на здорове харчування без умовлянь, нависань і переживань.

Автор і ведуча школи дитячого харчування
▪ Дитячий дієтолог, магістр дієтології
▪ Член Асоціації Привентивної медицини
▪ Автор і ведуча онлайн школи дитячого харчування
▪ Автор щорічних публікацій у журналі"моя дитина"
▪ Двічі мама, врятувала сина Назара від дерматиту без гормональних мазей і ліків
▪ Гість на" Радіо М"," Емануїл"," Клуб лайф", 1 канал Українського радіо

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfK9uRqbk1bV5invnfmVRuEfRuMvpn-V4RTUSFCsvsSBJxHmg/viewform

Угорі