Старт 6 липня
В курсі 30 відеоуроків
Є перший закон Ньютона. Є перший закон термодинаміки. Існує багато різних законів, що пояснюють поведінку та взаємодію різних об'єктів.
Аналогічні закони є і про гроші. Просто тому, що гроші - це похідна соціальних домовленостей. Значить там є закономірності, причини і наслідки.
Оскільки це соціологія і психологія, тобто певні моделі мислення і поведінки, які дозволяють вибудовувати адекватну взаємодію з грошима.
Одні їх знають, хтось до них приходить в процесі забігів по особистому грабельному полю. Багато-не в курсі про них взагалі.
У тебе є нинішні моделі мислення і поведінки, що склалися історично.
Моє завдання на цей курс-показати, які причинно-наслідкові зв'язки в темі грошей є. І які інші моделі, можливо, більш ефективні, ще є.
Без розтину, опрацювань, лікування без запитів ітд. Освітній проект у форматі"дивись, буває ще ось так".
Чому такий підхід? Щоб ти не влітав(а) в опір, про який я писав парою постів раніше. Щоб тобі було простіше почути і зрозуміти, що буває й інакше. Щоб ти міг(ла) взяти від курсу рівно те, що потрібно тобі.
Надалі ми запустимо і продовження-Діагностика грошового мислення, ось там вже будемо виявляти всі твої переконання, моделі ітд, які не допомагають тобі заробляти більше.
Для кого КУРС:
- для людей, які заробляють від 500 до 5к usd на місяць.
- для тих, хто виконує роль годувальника в сім'ї (незалежно від статі), тобто, люди, які звикли брати відповідальність за себе і за інших
- підприємці, фрілансери, наймані працівники, експерти, спеціалісти
- для тих, хто хоче почати заробляти більше і \ або легше
- Вік від 25 років
- базові закони грошей
- базові моделі мислення і поведінки щодо заробітку грошей
- показую ПСС (причинно-наслідкові зв'язки), пояснюю психологічні аспекти, все в моєму звичному стилі
- жіночих \ чоловічих енергій, жіночих-чоловічих грошей, просити у світобудови, прокачування грошових чакр, афірмацій, магнітиків на залучення грошей, крутіння воронок, астрології, змов, амулетів ітд
- психологічних опрацювань. Це освітній курс із серії "чому нам це не розповіли в школі", без розтину мізків. Для тих, хто пройде курс, і захоче сам йти в опрацювання, будуть запропоновані окремі інструменти.
- інформації про інвестиції, базову фіналізацію, кредити, управління грошима ітд. Це базовий курс Про основи грошового мислення, основний вектор-збільшення заробітку через зміну мислення учасників за рахунок отримання нових знань \ \ моделей мислення \ \ дій.
- нове розуміння ПСС у сфері грошей
- розуміння, як це працює насправді
- З досвіду запусків наших проектів на цю тему за останні 1.5 року - протягом декількох місяців у людей починається зростання доходів в районі х2 від того, з чим прийшли на курс. Важливо! У тих, хто починає робити і впроваджувати. Але я дуже добре пояснюю, впроваджують більшість.
- серія коротких і зрозумілих відеолекцій для самостійного вивчення
- обговорення в закритій групі
- ОС від мене в коментах
- думаю, буде ефір з відповідями на ваші запитання
- доступ до матеріалів протягом 2 місяців, проходиш в своєму ритмі, переглядаєш, спілкуєшся в групі
https://privatelink.de/?https://www.facebook.com/yargromov/posts/3315031001908921