Що нового?

Набір учасників Основи Королівської Величі (Алла Фолсом)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2758 ГРН
Учасників: 0 з 75
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
унікальна пропозиція від Алли Фолсом
9 з 10 жінок не відчувають радості життя, а, отже, не відчувають щастя. Ні, звичайно, всі ми любимо казки, але в житті все, на жаль, сірій і прозаїчніше. Садок-школа-ВУЗ-робота, і до 30 років ти все частіше починаєш замислюватися про те, чому ти не відчуваєш себе щасливою.

Ти, звичайно, можеш залишити все так, як є, без змін. Сказати:"у мене ще все попереду, все налагодиться". Ти можеш і далі нарікати на долю, начальника і оточуючих чоловіків, животіти в сірості і дивитися, як час все швидше біжить вперед, кожен день дивлячись в дзеркало і відзначаючи його сліди на своєму обличчі... а що з тобою буде через 5-10-15 років? Як ти будеш жити, якщо все залишити як є? Що ти будеш відчувати?
пройде 5 років ...

І дивлячись на себе в дзеркало, ти зрозумієш, що ти все частіше:

• не знаєш, як познайомитися з вподобаним тобі чоловіком, заговорити з ним, а сам він не поспішає до тебе бігти. І поступово з'являється почуття неповноцінності: у всіх виходить, а у тебе – ні...
  • помічаєш, що твій чоловік задивляється на інших жінок, і боїшся, що він піде до іншої. А в результаті-страх, комплекси, сумніви в собі і власній привабливості, дратівливість і нервові зриви
  • береш на себе чужу відповідальність за все і "тягнеш" всю купу життєвих проблем. У інших все виходить якось само собою, а якщо ти чогось домагаєшся, то з величезними труднощами!
  • розумієш, що не заслуговуєш щастя, його заслуговує хтось інший, але не ти.

А в голові весь час крутиться один і той же питання: "Чому?"Чому немає радості і легкості в житті, чому немає любові і щастя?
Пройде 10 років ...
який ти станеш через 10 років?
Я не відкрию тобі великий секрет, якщо скажу, що через 10 років число твоїх проблем збільшиться багаторазово.
З однієї простої причини:

ти. Не хочеш. Вирішувати. Свого. Проблема.
Ти хочеш знати чому? На це є всього дві причини:
Невпевненість в собі і боязнь нової себе
Хоча, як ти розумієш, яка саме заважає тобі не важливо.
Важливо, що ти досі не знайшла в собі сили змінити свій світ, не взяла на себе відповідальність за своє щасливе життя і не почала діяти.
А тепер зроби один дуже важливий крок. прийміть рішення .
Якщо тебе все влаштовує в своєму житті, повертайся до початку сторінки і продовжуй переживати пережовувати свою не відбулася життя.
Але якщо ти хочеш змінити своє життя, то підемо за мною, я покажу тобі вихід з сірості і буденності.
Для початку я пропоную тобі ознайомитися з трьома моїми тренінгами-семінарами.

https://privatelink.de/?http://osnovykorolevskogo.lptrend.biz/

Угорі