Що нового?

Набір учасників Основи психологічного таро. Тариф "Самостійний" (Юлія Єфремова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4008 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 347.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Про КУРС

Даний курс створений для тих, хто втомився від прогностики на таро. На курсі я познайомлю вас з моїми баченням таро і дам свою сообственную систему, завдяки якій ви навчитеся читати абсолютно будь-яку колоду саме з психологічної точки зору. В курсі Я не даю шаблонні значення карт, які ви і без мене можете прочитати в Інтернеті і книгах. Тут тільки мої авторські напрацювання, тільки моя система бачення карт, тільки моя особиста інтерпретація, яка допоможе вам побачити таро новими очима.

Блок 1-Основи консультування
Цей блок є першим, тому що без цих знань приступати до практики я не рекомендую. В першу чергу ви повинні оволодіти наступними знаннями:
  • Колоди таро
  • Етика таро-консультанта
  • Усвідомленість. Доросла позиція. Відповідальність. Цінність. Чому таро-консультанту необхідно бути різнобічно розвиненою особистістю зі своєю системою поглядів і суджень.
  • Підсвідомість і свідомість. Фільтри сприйняття реальності. Основи НЛП
Блок 2-Архетипи. Старші аркани
Розберемо, що таке архетипи і як вони впливають на людину? Рзберемо кожен архетип докладно. Теорія Юнга і Синхронічність. Як працює таро? Ознайомимося з дуальністю старших арканов

Блок 3-молодші аркани
У цьому блоці я познайомлю вас зі своєю системою розуміння молодших арканов. Ви дізнаєтеся, який взаємозв'язок між усіма молодшими арканами, як можна читати карти навіть без зображень, спираючись тільки на їх Числове значення і масть. Ви побачите придворні карти по-новому і дізнаєтеся, які ролі проживає через них людина. Тут же ми розберемо як вважати різні колоди таро, на що необхідно фокусуватися. А також Я навчу робити вас психодіагностичний розклад, який замінює мені всі розклади.

Блок 4-терапія і методи діагностики
Тут ми розберемо правильне формулювання питань, для того, щоб ваш розклад був сфокусований на проблемі, а не під кінець. Познайомимося з квантовою теорією свідомості і поглядом східної філософії про майбутнє, після яких ви зрозумієте, як працювати з майбутнім через сьогодення. Я розповім вам про методи таротерапіі і тих інструментах, які використовую або використовувала в своїй роботі.
https://privatelink.de/?http://taro-room.tilda.ws/kurs_taro

Угорі