Що нового?

Набір учасників Основи психосоматичної кінезіології і тілесно-орієнтованої терапії. Урок 1 (Анна Чернігова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 382.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Про курс

Це авторська методологія роботи в тілесно-орієнтованій терапії
Вперше в єдиному протоколі роботи з клієнтом будуть поєднані інструменти психотерапії, психосоматики, кінезіології, нейропсихології та психодинаміки!
Це дозволить опрацьовувати глибинні підсвідомі блоки, патерни, психосоматичні напруги, трансгенераційні сценарії, внутрішньоособистісні конфлікти, а також психологічні травми.
Завдяки роботі на рівні клітинної пам'яті, можливо відновити доступ до своєї початкової природі. Репарувати, а значить, зцілити те, що піддалося спотворенню або навіть руйнуванню всередині нас в процесі дорослішання, адаптації та соціалізації.

що вас чекає?
Ми будемо опрацьовувати всі основні етапи розвитку ідентичності людини. Завдяки кінезеологічному тесту, ми отримаємо доступ до всієї перинатальний, родової, межпоколенческой інформації. І навіть заглянемо в досвід душі. Адже наше тіло-це справжнісінька флешка, яка зберігає в собі всю інформацію про свій розвиток і спадковому коді.
Відновлюючи, зцілюючи, трансформуючи внутрішні травми, ми вивільняємо величезну кількість вільної життєвої енергії, яка дана нам, щоб розвиватися, вдосконалюватися, реалізовувати своє призначення і розкривати свою Суть.

Автор курсу
Я-Анна Чернігова, сертифікований психолог, психотерапевт, викладач психології та засновник Академії Репараційної психології та терапії!
В рамках курсу з навчання Репараційної психології та терапії я даю свою авторську методологію, засновану на найефективніших короткострокових і середньострокових методах психології та терапії! У мене величезний клієнтський досвід індивідуальної та групової терапії, що дозволяє мені ділитися унікальною практичною інформацією зі своїми студентами!

кращий вибір для людей, які не мають психологічної освіти, тому що це:
  • найпотужніший концентрат інформації та знань у сфері психології
  • універсальний алгоритм трансформації свого емоційного стану
  • розуміння способів швидкої психологічної допомоги близьким
  • новий виток саморозвитку, усвідомленості і віри в себе
  • підтримка, розвиток та обмін досвідом у спільноті Академії
  • перший крок в освоєнні нової професії психолога
кращий вибір навчання для психологів, тому що це:
  • єдина універсальна психологічна та психотерапевтична концепція
  • чітка Діагностика та структура роботи з будь-яким клієнтом роботи з близькими)
  • збільшення арсеналу методів, інструментів і технік
  • мотивація для старту і розвитку своєї професійної реалізації
  • підвищення доходів від приватної практики
  • отримання підтримки, зворотного зв'язку та обмін досвідом у професійній спільноті Академії
Урок 1
Психоаналітична концепція структури психіки. Причини виникнення психосоматичного напруження і способи роботи з ним. Формула здорової психіки. Кінезіологічний тест.

https://privatelink.de/?http://achernigova.ru/education3

Угорі