Навчися обирати ТОВАРИ, які з імовірністю 90% продаватимуться саме зараз та ІДЕАЛЬНІ майданчики для їхньої УСПІШНОЇ торгівлі.
Привіт, мене звати Старушкін Артем і ось деякі факти про мене.
Вже 9 років я займаюся Товаркою і 4 роки ділюся своїми знаннями. Тому я, як ніхто інший, знаю всі проблеми, з якими доводиться зіткнутися. Бо сам через усе це проходив.
Я наступав на всі граблі які тільки є і які можна вигадати, але завжди знаходив вихід і вигадував все нові та нові підходи.
І цей курс я записав спеціально, щоб ти не робив своїх помилок, а навчався на чужих. Це база, яку ти маєш освоїти, перш ніж розпочати продавати товари в інтернеті.
Я вже втомився відповідати на ті самі питання від людей, які пройшли курси від «Мамчиних бізнесменів» aka «Шоуменів», які і рекламний кабінет кілька разів у вічі бачили і «7км» думають, що це десь під Києвом.
У всіх одна й та сама проблема…
— Невпевненість у тому, як вибрати товар, який буде затребуваний і прибутковий
— Немає надійних постачальників з якісними товарами та конкурентоспроможними цінами
— Відсутність розуміння ефективних маркетингових стратегій
— Невпевненість у виборі торговому майданчику
— Невизначеності в управлінні бюджетом та масштабуванні
— Побоювання перед конкурентами та неможливістю виділитися в насиченому ринку
Привіт, мене звати Старушкін Артем і ось деякі факти про мене.
- У 2014 залишив все та поїхав із сім'єю без грошей, з оккупованої території
- 9 років займаюся продажами товарів через інтернет
- Експерт з монетизації трафіку – Google, Insta, FB, TikTok, TG
- Розробник DropHelp.top - системи CRM на базі Гугл Таблиць для автоматизації роботи товарного бізнесу з Новою Поштою
- Отримав 30+ тис. $ прибутку з продажу одного товару з лендінга
- Зробив клієнту продаж саджанців на 25+ млн. грн
- Навчив більше 1000 людей
- Автор 7 навчальних продуктів по товарному бізнесу
- Пробіг марафон – 42км.
- Не можу жити без гумору)
- Ніколи не здаюсь!!!
Вже 9 років я займаюся Товаркою і 4 роки ділюся своїми знаннями. Тому я, як ніхто інший, знаю всі проблеми, з якими доводиться зіткнутися. Бо сам через усе це проходив.
Я наступав на всі граблі які тільки є і які можна вигадати, але завжди знаходив вихід і вигадував все нові та нові підходи.
І цей курс я записав спеціально, щоб ти не робив своїх помилок, а навчався на чужих. Це база, яку ти маєш освоїти, перш ніж розпочати продавати товари в інтернеті.
Я вже втомився відповідати на ті самі питання від людей, які пройшли курси від «Мамчиних бізнесменів» aka «Шоуменів», які і рекламний кабінет кілька разів у вічі бачили і «7км» думають, що це десь під Києвом.
У всіх одна й та сама проблема…
— Невпевненість у тому, як вибрати товар, який буде затребуваний і прибутковий
— Немає надійних постачальників з якісними товарами та конкурентоспроможними цінами
— Відсутність розуміння ефективних маркетингових стратегій
— Невпевненість у виборі торговому майданчику
— Невизначеності в управлінні бюджетом та масштабуванні
— Побоювання перед конкурентами та неможливістю виділитися в насиченому ринку
https://kurs.starushkin.top/otb2024-80/