Що нового?

Придбаний Особисті кордону: стіни або зв'язку? (Ірина Юр)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1655 ГРН
Учасників: 1 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 114.7 ГРН
7%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Як вибудовувати відносини з собою, іншими і зовнішнім світом. Екологія особистих кордонів.
Як завжди - інформація, яку ви не почуєте від інших психологів.

Захищаючи свої кордони-ми часто залишаємося на самоті, тому що протиставляємо себе всім.
Відбудовуючи кордони-ми замість цього дуже часто створюємо панцир, через який не може пройти тепло, увагу, любов.
Ми думаємо, що наші особисті кордони-це те, що хтось завжди намагається порушити,
атакувати і т. д.
Біль, яку ми проживаємо при контакті - ми приписуємо "слабким" кордонів.
Дуже часто, коли до нас хтось звертається, нам здається , що наші кордони порушують і ми в жаху кидаємося в атаку.

Нам здається, що особисті кордони повинні нас захистити від чогось поганого.
І якщо ми правильно їх вибудуємо-поганого ніколи в житті не станеться...
Нам здається, що особисті кордону - це як стіни, за яким можна заховати своє я і захиститися від нападок зовнішнього світу.

АЛЕ ЦЕ НЕ ТАК!

Функція особистих кордонів в тому, щоб встановлювати ЗВ'ЯЗКИ між Вами та іншими людьми, в яких кожен залишається собою.
Саме цьому ми будемо вчитися на цій програмі:

Як встановлювати зв'язки з людьми і з навколишнім світом: в сім'ї, серед друзів, в випадкових контактах, в робочій сфері. А так же з і великими об'єктами: грошима, успіхом, Миром.

Не падати в злиття, не захищатися, не нападати, не оборонятися, не боятися, не догоджати - а будувати взаємини і контакти.

Що ви дізнаєтеся
  • - Що таке особисті внутрішні кордони, що вони обмежують, їх класифікації та функціонал
  • - почуття провини - як регулятор роботи внутрішніх кордонів. З чим і як ми його плутаємо, чому він працює не правильно, як обходитися з цим почуттям.
  • - відповідальність за інших (тут: вина за інших) і образа : деякі особливості, які важливі в розумінні функціонуванні кордонів
  • - особливості роботи кордонів: в залежності від умов їх формування (вплив травми і дитячо-батьківських відносин); як це відбувається в системах різних ієрархій і соціумі; причини "збою" в їх роботі
  • - компроміс, баланс, очікування, агресія - як регулятори внутрішніх кордонів і обов'язкові фактори для побудови взаємодії з іншими
Чому ви навчитеся

• - Як відрізнити напад і руйнування ваших кордонів, коли потрібно захищатися, а де потрібно просто перебудувати взаємодію
  • - Як створити такі внутрішні кордони, щоб, спираючись на них не залишитися на самоті, коли все навколо від ваших кордонів розбігаються
  • - розрізняти різні механізми організації кордонів у соціальних системах
  • - по різному оперувати внутрішніми кордонами при особистому спілкуванні, на роботі і т. д.
зміст курсу

1 ДЕНЬ.

1.Що таке особисті кордони?
2.Як їх визначити/сформувати/усвідомити ?
3.Класифікація
4.Модель проникності кордонів
5.ПРАКТИКА формування/усвідомлення своїх особистих кордонів

2 ДЕНЬ
1.Механізм почуття провини: його дія, зв'язок з поняттям внутрішніх кордонів, регулююча функція, системоутворююча функція.
2.Вина явна (нанесення шкоди) і неявна (нереальна: підміна сорому виною, чому і як це відбувається). ПРАКТИКА
3.Вина як регулятор зв'язку і атрибут відповідальності.
4.Відповідальність за інших - як порушення їхніх кордонів. Причини, механізм, ПРАКТИКА.
5.Образа: моделі" я образила "- я порушила межі і" мене образили " - що я не хочу в цьому бачити. ПРАКТИКА

✍ 3 ДЕНЬ.
  1. Особисті кордону-необхідність для зв'язку з іншими і вбудовування в соціальні системи (партнерство, сім'я, дружба, робота)
  2. Особисті кордону і зв'язок з великими поняттями: гроші, свобода, успіх, любов і т. д.
  3. Проникність кордонів: механізм з травми і з визначення рівня (кола) близькості
  4. Компроміс. Баланс. Очікування. Цінність. Моделювання рішення ПРАКТИКА
  5. Ієрархічні межі. Правила взаємодії.
  6. Чи потрібна агресія як захист кордонів? Практика побудови взаємовигідних відносин.
  7. Межі як об'єднуючий механізм.
Можна нескінченно довго вирішувати безліч проблем взаємин в іншими: чому партнер не так розмовляє, як би не образити подругу, де я можу начальнику сказати "ні", а де ні, чому мама мене не любить, де мій успішний успіх і чому я ніяк не можу просто стати щасливою...

Можна нескінченно дивитися як горить вогонь, тече вода і вирішувати складності у взаємодіях з іншими, копаючи до сорокового коліна.
А можна просто побачити, як працює цей механізм.
і дізнатися, що працює він однаково і з чоловіком, і з начальником, і з успішним успіхом. Просто з невеликими нюансами...
одне рішення для тисячі щоденних ситуацій

https://privatelink.de/?https://info.airin-coach.ru/irinayur_granici_vina

Угорі