Як вибудовувати відносини з собою, іншими і зовнішнім світом. Екологія особистих кордонів.
Як завжди - інформація, яку ви не почуєте від інших психологів.
Захищаючи свої кордони-ми часто залишаємося на самоті, тому що протиставляємо себе всім.
Відбудовуючи кордони-ми замість цього дуже часто створюємо панцир, через який не може пройти тепло, увагу, любов.
Ми думаємо, що наші особисті кордони-це те, що хтось завжди намагається порушити,
атакувати і т. д.
Біль, яку ми проживаємо при контакті - ми приписуємо "слабким" кордонів.
Дуже часто, коли до нас хтось звертається, нам здається , що наші кордони порушують і ми в жаху кидаємося в атаку.
Нам здається, що особисті кордони повинні нас захистити від чогось поганого.
І якщо ми правильно їх вибудуємо-поганого ніколи в житті не станеться...
Нам здається, що особисті кордону - це як стіни, за яким можна заховати своє я і захиститися від нападок зовнішнього світу.
АЛЕ ЦЕ НЕ ТАК!
Функція особистих кордонів в тому, щоб встановлювати ЗВ'ЯЗКИ між Вами та іншими людьми, в яких кожен залишається собою.
Саме цьому ми будемо вчитися на цій програмі:
Як встановлювати зв'язки з людьми і з навколишнім світом: в сім'ї, серед друзів, в випадкових контактах, в робочій сфері. А так же з і великими об'єктами: грошима, успіхом, Миром.
Не падати в злиття, не захищатися, не нападати, не оборонятися, не боятися, не догоджати - а будувати взаємини і контакти.
Що ви дізнаєтеся
- - Що таке особисті внутрішні кордони, що вони обмежують, їх класифікації та функціонал
- - почуття провини - як регулятор роботи внутрішніх кордонів. З чим і як ми його плутаємо, чому він працює не правильно, як обходитися з цим почуттям.
- - відповідальність за інших (тут: вина за інших) і образа : деякі особливості, які важливі в розумінні функціонуванні кордонів
- - особливості роботи кордонів: в залежності від умов їх формування (вплив травми і дитячо-батьківських відносин); як це відбувається в системах різних ієрархій і соціумі; причини "збою" в їх роботі
- - компроміс, баланс, очікування, агресія - як регулятори внутрішніх кордонів і обов'язкові фактори для побудови взаємодії з іншими
- - Як відрізнити напад і руйнування ваших кордонів, коли потрібно захищатися, а де потрібно просто перебудувати взаємодію
- - Як створити такі внутрішні кордони, щоб, спираючись на них не залишитися на самоті, коли все навколо від ваших кордонів розбігаються
- - розрізняти різні механізми організації кордонів у соціальних системах
- - по різному оперувати внутрішніми кордонами при особистому спілкуванні, на роботі і т. д.
1 ДЕНЬ.
1.Що таке особисті кордони?
2.Як їх визначити/сформувати/усвідомити ?
3.Класифікація
4.Модель проникності кордонів
5.ПРАКТИКА формування/усвідомлення своїх особистих кордонів
2 ДЕНЬ
1.Механізм почуття провини: його дія, зв'язок з поняттям внутрішніх кордонів, регулююча функція, системоутворююча функція.
2.Вина явна (нанесення шкоди) і неявна (нереальна: підміна сорому виною, чому і як це відбувається). ПРАКТИКА
3.Вина як регулятор зв'язку і атрибут відповідальності.
4.Відповідальність за інших - як порушення їхніх кордонів. Причини, механізм, ПРАКТИКА.
5.Образа: моделі" я образила "- я порушила межі і" мене образили " - що я не хочу в цьому бачити. ПРАКТИКА

- Особисті кордону-необхідність для зв'язку з іншими і вбудовування в соціальні системи (партнерство, сім'я, дружба, робота)
- Особисті кордону і зв'язок з великими поняттями: гроші, свобода, успіх, любов і т. д.
- Проникність кордонів: механізм з травми і з визначення рівня (кола) близькості
- Компроміс. Баланс. Очікування. Цінність. Моделювання рішення ПРАКТИКА
- Ієрархічні межі. Правила взаємодії.
- Чи потрібна агресія як захист кордонів? Практика побудови взаємовигідних відносин.
- Межі як об'єднуючий механізм.
Можна нескінченно дивитися як горить вогонь, тече вода і вирішувати складності у взаємодіях з іншими, копаючи до сорокового коліна.
А можна просто побачити, як працює цей механізм.
і дізнатися, що працює він однаково і з чоловіком, і з начальником, і з успішним успіхом. Просто з невеликими нюансами...
одне рішення для тисячі щоденних ситуацій
https://privatelink.de/?https://info.airin-coach.ru/irinayur_granici_vina