Що нового?

Придбаний Особистий бренд експерта (Сона Енгібарян)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 548 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 81.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
майже кожен блогер в певний момент приходить до створення свого продукту. І в цей момент перед ним постає величезна кількість питань:

А як зробити так, щоб купували саме у мене? А як відбудуватися від конкурентів? А як взагалі продавати щось? І як зробити так, щоб продажі йшли легко і невимушено? Орати як раб на галерах заради продажів не дуже хочеться. ⠀

І величезна кількість страхів:
А раптом за таку ціну у мене ніхто не купить? А раптом людям не сподобається, і вони розкритикують продукт в пух і прах? А раптом я продам один раз/один потік, а наступні рази не продадуться, і проект здується? ⠀

Для того, щоб вирішити всі ці питання і подолати всі страхи потрібно розвинути сильний особистий бренд експерта. Завдяки йому вам не будуть страшні ні конкуренти, Ні падаючі охоплення Instagram, ні навіть закриття цієї платформи.

Експерт із сильним особистим брендом не має конкуренції, оскільки він будує стратегію навколо свого вмісту, свого образу та своїх продажів і вміло обходить обмеження цього образу ( так, вони все-таки є).

Угорі