ви отримаєте: курс лекцій з особистого бренду. Дві лекції з особистого бренду після яких ти встанеш і підеш робити.
ось давайте чесно, ви ж тему особистого бренду вже до дірок затерли: і на кожному курсі такий блок є, і на конференціях спікери про це говорять, і окремі книги напевно читали — наші/зарубіжні. Тільки от доходи як були, так і залишилися. А все чому: не вистачає мотивації взяти і системно зробити все те, чого ви вже навчилися. Тут є нюанс: мотивація буває внутрішньої і зовнішньої.
- Це коли тебе змушують: платити кредит, мити посуд коли тобі 13, орати в залі якщо займаєшся з тренером.
- зрозуміло, що ти ніби як самостійно приймаєш рішення. Бо якщо не платити по кредиту, то можна огребти люлей від колекторів або копів. А якщо посуд відмовишся мити, то тебе або без приставки залишать або на вулицю не відпустять.
- У будь — якому випадку, коли мотивація виходить не зсередини-ви зробите те, що повинні. Тому учасники БМ підписують декларації, мовляв зроблю мільйон або поголюся налисо.
- отримайте 100 інструментів, що формують особистий бренд (зрозуміло, що для більшості спеців вони відомі, але коли у вас з'явиться внутрішня мотивація, а цей список буде під рукою — він спростить завдання)
- побачите 4 компоненти, які впливають на силу особистого бренду. (У більшості книг, які я читав на цю тему наводяться тільки 2: охоплення і репутація, а це по мені тільки половина справи)
- ви зрозумієте, чому люди одним фахівцям платять за послуги і при цьому торгуються, негативно і смикають по кожній дрібниці, а іншим легко перераховують шестизначні суми і повністю довіряють.
- поговоримо про екзистенційні питання :" Хто я?", "Чого я хочу?", "Навіщо я займаюся тим, чим займаюся?", "Чому у мене не виходить те, до чого я прагну?"
- побачите, звідки береться фізична енергія і чому іноді завдання викликають сонливість, лінь до них приступати, а о 3 годині дня вже хочеться закінчити роботу. Дізнаєтеся, як керувати власною енергією (це не про те, що треба молитися Всесвіту, щоб вона вам відсипала РедБулла, а тупо фізично щоб були в змозі працювати продуктивно над будь-яким завданням, який захочете)
- поділюся своїм досвідом самовизначення і розвитку в одній спеціальності. Розповім, які труднощі були і як конкретно я їх переживав.
- згадайте, чому ви взагалі займаєтеся тим, чим займаєтеся. Щоб більше заробляти, щоб довести щось шкільним друзям, щоб вибратися з дна, де ви харчувалися хробаками без солі?
- зрозумієте, чому зусилля не виправдовують очікування. Незважаючи на величезну кількість освітнього контенту, постійного саморозвитку, роботи над власною продуктивністю, спробами працювати з усіх сил.
- дізнаєтеся, через що припиняється зростання доходів. Як маркетолог я вам скажу, що для великих заробітків треба впливати на маржинальність кожної угоди, збільшувати кількість лідів за нижчою ціною, підвищувати відсоток кожної мікроконверсії, піднімати середній чек і збільшувати кількість позицій в чеку, продавати більше одним і тим же клієнтам за більш короткий проміжок часу.
https://privatelink.de/?https://vk.com/@banchukov_blog-kurs-lekcii-po-lichnomu-brendu