Що нового?

Набір учасників Особливості психотерапії комплексного посттравматичного стресового розладу (Лариса Загузіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7353 ГРН
Учасників: 0 з 42
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 182.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
про комплексний ПТСР
Комплексне ПТСР-наслідки впливу на людину повторюваних травматичних подій з самого раннього віку. До такого роду впливів відносять фізичне і сексуальне насильство, а також різні види емоційного насильства: емоційне відкидання, цькування, вербальне насильство (погрози, образи, приниження).

Курс для вас, якщо ви:
— працюєте з травмою;
  • любите глибину і доходити до самої суті;
  • хочете набути навичок в роботі з комплексною травмою.
що Ви отримаєте на курсі. Відповіді на питання:
  • Що таке ПТСР і КПТСР. У чому різниця і схожість.
  • Які відмінні ознаки КПТСР.
  • Які методи найбільш успішні в терапії КПТСР: експозиція, рескрипція. Що це таке.
  • Коли правильно застосовувати експозицію або рескрипцію.
  • Як правильно мотивувати клієнта на проживання травматичного досвіду, якщо клієнт не бачить сенсу: "навіщо ворушити минуле?", "я боюся, що згадаю щось жахливе" та ін.
-Як працювати з негативними уявленнями про себе: "я себе ненавиджу, я нікчемний", "зі мною щось не так", "я сама винна" та ін.
  • Які підводні камені можуть бути в терапії КПТСР.
  • Як працювати з амбівалентними почуттями: відрази і збудження.
  • Коли інтервенції терапевта будуть найбільш сприйняті клієнтом.
  • Як допомогти клієнту виростити здорового дорослого?
програма курсу:

Вебінар 1.
1. Що таке ПТСР і КПТСР. У чому різниця і схожість понять. Діагностичні критерії.2. Які фактори призводять до виникнення ПТСР і КПТСР.3. Модель виникнення КПТСР.

Вебінар 2.
1. Нейробіологія КПТСР.2. Особливості функціонування мозку при травмі.3. Вплив дитячих травм на мозок.

Вебінар 3.
1. Формування КПТСР.2. Коморбидность — поєднання з іншими розладами. Як під ними побачити КПТСР.3. Терапевтичне вікно. У який момент інтервенції терапевта будуть найбільш сприйняті клієнтом.

Вебінар 4.
1. Протокол роботи з КПТСР.2. Протокол роботи з гострими інтрузіями(флешбек, дисоціація).3. Робота з негативною "Я-концепцією". Когнітивна обробка травми.

Вебінар 5.
1. Форми емоційної обробки травми. Експозиція або рескрипция.2. Огляд експозиційної терапії.3. Рескрипция. Застосування при КПТСР.

Вебінар 6.
1. Види експозиції. 2. Протокол проведення експозиції.3. Протокол проведення рескриптингу.

Вебінар 7.
1. Методи титрування при складних випадках.2. Диссоциативная амнезія. Як працювати, коли немає доступу до спогадів.3. Складнощі на різних етапах роботи з травмою і як з ними обходитися.

Вебінар 8.
1. Закріплення пройденого матеріалу. Стадії обробки травми. 2. Робота на стадії інтеграції. Вирощування у клієнта Здорового дорослого (ЗВ). Техніки роботи.3. Модель особистісної зрілості.

https://privatelink.de/?https://iksr.ru/event/osobennosti-psihoterapii-kompleksnogo-posttravmaticheskogo-stressovogo-rasstrojstva-kptsr/

Угорі